Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pele a fost operat din nou. Ce a patit legenda fotbalului

Antena3 Antena3,
Pele a fost operat din nou. Ce a patit legenda fotbalului

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo si recuperarea decurge bine, brazilianul urmand sa. continuă pe Antena3

Autostrada Comarnic-Brasov a fost scoasa din nou la licitatie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la sediul PSD, ca se bucura ca autostrada Comarnic-Brasov a fost scoasa la licitatie, acesta fiind ultimul proiect important pe care dorea sa-l faca.

Autostrada A3 Comarnic - Brasov a fost scoasa din nou la licitatie, incepand cu loturile de capat: 71 de milioane de euro pentru 10 km

Autostrada A3 Comarnic - Brasov, a carei concesiune controversata a picat in urma cu o luna, a fost scoasa la licitatie publica de data aceasta, incepand cu primele loturi dinspre cele doua capete. Este vorba de 4 km dinspre Comarnic si circa 6 km dinspre Rasnov spre Cristian Brasov), pentru care Compania de Autostrazi estimeaza un cost de circa 71 de milioane de euro. Primul lot, cel care ocoleste Comarnicul, ar trebui sa fie conexat cu DN1 la capete conform documentatiei, insa proiectele ilustrative nu indica vreun nod rutier in zona de nord, acolo unde orice conexiune ar presupune un pod rutier suplimentar care sa traverseze raul Prahova, linia de Cale Ferata si, eventual, DN1.

Galati: Zeci de mii de oameni vor primi din nou apa calda. La redeschiderea sistemului de termoficare a participat si ministrul Energiei

Galatenii au primit din nou apa calda, dupa trei luni de dusuri cu apa rece. Cu toate acestea, nu toti locuitorii orasului se pot bucura de apa calda, ci doar cei care platesc in avans, transmite Digi.

Mihai Necolaiciuc a fost eliberat din penitenciar

Mihai Necolaiciuc, supranumit groparul CFR, a fost eliberat din penitenciar. Fostul sef al CFR a executat o treime din cei 4 ani si jumatate de inchisoare. Judecatorii i-au scazut din pedeapsa si perioada.

Gabi Tamas a fost exclus din lotul Stelei de Mirel Radoi

Gabriel Tamas, fundasul de 31 de ani al Stelei, nu s-a prezentat la antrenamentul din aceasta dimineata al Stelei, astfel ca el a fost exclus din lotul pentru meciul cu Pandurii, anunta dolcesport. ro. Dupa.

Bihor: 12 elevi care au fost eliminati din Bacalaureat si-au obtinut diplomele in instanta

12 elevi din judetul Bihor care au fost eliminati din examenul de Bacalaureat, au actionat in instanta Inspectoratul Scolar si si-au obtinut diplomele. Parintii au dat in judecata Inspectoratul Scolar, motivand ca, copii lor au fost victimele unui abuz.

Pentru masinaria de propaganda rusa nicio minciuna nu este prea ridicola. Potrivit unui ziarist rus, Vladimir Putin ar fi fost originar din Moldova

Propaganda rusa incearca sa-i castige pe romani de partea lui Vladimir Putin, raspandind informatia ca stra-strabunicul acestuia ar fi fost orginar din Moldova si ca ar fi luptat alaturi de.

Timbaland, parasit din nou de sotie. Vrea sa divorteze

Au mai acordat o sansa mariajului lor, dar se pare ca nu a fost sa fie. Sotia producatorului hip-hop Timbaland, Monique Mosley, a depus pentru a doua oara cererea de divort.

Pretul futures al euro, din nou sub pragul de 1,10 USD

Pe piata Sibex, sedinta de la mijlocul saptamanii a adus, pentru a doua zi la rand, tranzactii pe segmentul spot, mai precis pe sistemul alternativ de tranzactionare administrat de operatorul de piata din Sibiu, unde au fost transferate 568 de actiuni ale Prodplast Imobiliare, la un pret de 5,68 lei/titlu, in stationare.

Gabriel Cotabita a fost externat din spital

Gabriel Cotabita a fost externat joi, dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala, starea acestuia este ameliorata, urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu, a declarat pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )