Libnet.ro
UNICEF

16:00

Pelerinajul de Sfanta Parascheva. Care sunt recomandarile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

B1 B1,
Pelerinajul de Sfanta Parascheva. Care sunt recomandarile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Prezent la Iasi pentru a reevalua situatia cazurilor de COVID-19, dar si pregatirea unitatilor medicale din judet, ministrul Sanatatii a discutat si despre masurile si regulile de care toti romanii. continuă pe B1

1 octombrie, Ziua Medicilor. Care sunt doctorii care au scris istorie in Romania

Astazi, 1 octombrie, este Ziua Internationala a Medicului, o zi stabilita pentru a recunoaste munca si contributia medicilor in societate si comunitate. Acest eveniment anual comemoreaza, deopotriva, si un progres in medicina. Va vom prezenta, in continuare, 12 dintre numele celor ale caror descoperiri ne-au facut noua viata mai buna. 1 octombrie Ziua Internationala .

Nelu Tataru, mesaj catre pelerini de Sfanta Parascheva: Sa evitam acele locuri aglomerate, in masura in care putem pastram niste precautii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis peleriniilor care vor participa la manifestarile legate de sarbatoarea Sfintei Parascheva, sa fie constienti de faptul ca vor merge in locuri aglomerate si sa isi ia masuri de precautie.

Care sunt descoperirile recente care confirma previziunile lui Einstein

O echipa de fizicieni suspecteaza ca gaurile negre supermasive gasite in centrul galaxiilor ar putea fi de fapt gauri de vierme traversabile sau puncte de referinta teoretice care trimit un.

Veste buna pentru studenti: primesc mai multi bani de la stat, in pandemie. Care sunt conditiile

In timp ce studentii se pregatesc pentru inceperea noului an universitar, Ministerul Educatiei a venit cu o veste buna pentru cei care isi cauta cazare. Dincolo de dezastrul inceperii.

Care sunt zonele cele mai afectate de COVID-19. Explozie de cazuri in mai multe zone ale tarii

Datele de astazi arata o explozie a numarului de cazuri in Capitala, unde s-a ajuns la 400 de noi imbolnaviri in ultimele 24 de ore, in conditiile in care media era undeva putin peste 200 de cazuri. in Ilfov avem de asemena o crestere consistenta, am ajuns la 80 de cazuri.

Firma IT: Care sunt cele mai importante softuri pentru IMM-uri in perioada urmatoare

Digitalizarea a fost instrumentul suport care, in ultima jumatate de an, a facut ca numeroase companii sa isi mentina afacerile pe linia de plutire. Companiile mici si mijlocii au fost cele mai deschise la a adopta noi solutii tehnologice, arata analiza unei firme IT romanesti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )