Libnet.ro
UNICEF

15:00

Penalty-ul ratat de Griezmann in finala Ligii Campionilor (video)

Online Sport Online Sport,
Penalty-ul ratat de Griezmann in finala Ligii Campionilor (video)

Antoine Griezmann a avut in gheata sansa egalarii in finala Ligii Campionilor. La scorul de 1-0 pentru Real Madrid, in minutul 48, atacantul francez de la Atletico Madrid a ratat o lovitura de la 11 metri. continuă pe Online Sport

Alerta cu bomba la Milano, inainte de finala Ligii Campionilor

O alarma cu bomba a fost declansata, astazi, la Milano, cu cateva ore inainte de finala Ligii Campionilor la fotbal, anunta cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Alerta cu bomba la Milano, inainte de finala Ligii Campionilor. Circulatia pe doua linii de metrou a fost suspendata

O alarma cu bomba a fost declansata, sambata, la Milano, cu cateva ore inainte de finala Ligii Campionilor la fotbal, scriu ProSport si Mediafax citand cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Circulatia pe doua linii de metrou a fost suspendata timp de aproape o ora, din cauza unui pachet suspect.

Zidane vs Simeone. Totul despre finala Ligii Campionilor, de la Milano: Real Madrid - Atletico Madrid, azi, ora 21.45

Soarta a facut ca Real si Atletico sa se intalneasca din nou fata in fata in finala Ligii Campionilor, la doi ani de la meciul din 2014, disputat la Lisabona si castigat de Ronaldo si compania cu 4-1, dupa prelungiri.

Finala Ligii Campionilor, cel mai important meci al sezonului, se joaca la Milano. Real sau Atletico, cine se va incorona Regina Europei? (FOTO+VIDEO)

Intreaga Europa asteapta meciul anului dintre Real Madrid si Atletico Madrid, din finala Champions League. Finala reeditata din urma cu doi ani se anunta a fi cel mai tare meci al sezonului, pentru ca.

Alerta terorista la Milano, inaintea finalei Ligii Campionilor. Metroul a fost evacuat

Autoritatile italiene au evacuat metroul din Milano, inaintea finalei Ligii Campionilor, dupa descoperirea unui pachet suspect in statia Cadorna, care deserveste gara cu acelasi nume.

Finala iberica, interes global!

Real Madrid si Atletico Madrid se vor confrunta, maine, la Milano in finala Ligii Campionilor, o afacere numita impropriu a fi 100% iberica, in conditiile in care principalii actori ai acestui meci vin, pe langa Spania, si din Portugalia, Argentina, Tara Galilor, Franta, Uruguay, Costa Rica, Brazilia, Columbia, Croatia, Slovenia, Muntenegru, Italia, Ghana, Belgia.

Cotele la pariuri sportive pentru finala Ligii Campionilor

Casele de pariuri online licentiate in Romania se intrec sa ofere cote care de care mai atractive pentru finala de sambata seara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )