Libnet.ro
UNICEF

12:30

PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Pensiile majorate ajung inainte de Paste. Maririle sunt pana la 1600 de lei

Antena3 Antena3,
PENSII 2019. Vesti bune pentru pensionari. Pensiile majorate ajung inainte de Paste. Maririle sunt pana la 1600 de lei

Vesti bune pentru pensionari. Pensiile majorate au plecat deja spre ei. Sunt mariri considerabile care ajung pana la 1600 de lei. Este vorba de pensionarii din grupele 1 si 2. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru fermieri. Anuntul facut de ministrul Agriculturii

Vesti bune pentru fermieri: platile in cadrul viitoarei politici agricole comune nu vor fi plafonate. Decizia din cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European apara atat interesele marilor fermieri, cat si.

Vesti bune pentru fanii lui Juventus: Cristiano Ronaldo, apt pentru mansa tur cu Ajax din sferturile Champions League

Cristiano Ronaldo, 34 ani, jucatorul decisiv al lui Juventus in mansa retur a optimilor Champions League, autor al unui hattrick cu Atletico Madrid, va fi recuperat la timp pentru mansa tur din sferturile Champions League cu Ajax, intalnire ce este programata pe data de 10 aprilie, in Olanda, informeaza publicatia spaniola Marca.

PENSII 2019. Ministrul Muncii, precizari legate de cresterea pensiilor romanilor: Pensiile marite, livrate pana in 15 aprilie

Ministrul Muncii, Constantin Budai, a facut o serie de precizari cu privire la cresterea pensiilor romanilor. Acesta a spus ca vor fi livrate pana pe 15 aprilie. Am sa.

Horoscop weekend 5-7 aprilie. Vesti teribile pentru acest nativ. Boala ii tine la pat!

Horoscop weekend 5-7 aprilie. Vesti teribile pentru acest nativ. Boala ii tine la pat! Citeste mai mult pespynews. ro .

Doar JUMATATE din pensiile majorate se platesc acum: Verifica daca faci parte din categoria care ia mai multi bani de Paste!

Guvernantii au decis sa plateasca, pe ultima suta de metri, doar jumatate dintre pensiile care s-au majorat de la 1 octombrie 2018, conform Legii 221 din iulie 2018, care se aplica la beneficiarii Legii 192 din.

Doar JUMATATE din pensiile majorate se platesc acum: VERIFICA daca faci parte din categoria care ia MAI MULTI BANI de Paste!

Guvernantii au decis sa plateasca, pe ultima suta de metri, doar jumatate dintre pensiile care s-au majorat de la 1 octombrie 2018, conform Legii 221 din iulie 2018, care se aplica la beneficiarii Legii 192 din.

FOTO Vesti bune de pe santierul Autostrazii Vestului. Soferii vor avea in scurt timp inca 35 de kilometri de sosea rapida

In 2019 vom avea autostrada continua de la Sibiu-Nadlac, pana la granita cu Ungaria, dar cu o gaura de 13 kilometri.

Vesti proaste pentru Kovesi de la Bruxelles. A treia runda de negocieri s-a amanat

UPDATE -Reprezentantii Parlamentului European si ai Consiliului s-au reintalnit a treia oara pentru a decidesoarta Laurei Codruta Kovesi. Avem decizia de a se amana pentru data viitoare.

HOROSCOP 5 aprilie 2019. Norocul e pentru cei curajosi. Taurii au ingeri pazitori suplimentari azi, Gemenii pun iubirea ca prioritate

Iata horoscopul zilei de VINERI 5 APRILIE 2019; astazi este Luna Noua in Berbec si este startul cel mai proaspat dintre toate starturile ! Este timpul sa fii curajos pe noi teritorii si sa iti detoxifiezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )