Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pensii plafonate pentru pensionarii de lux, din septembrie. Mesajul lui Dragnea pentru militari si politisti

Antena3 Antena3,
Pensii plafonate pentru pensionarii de lux, din septembrie. Mesajul lui Dragnea pentru militari si politisti

Se schimba modul de calcul al pensiilor speciale. Ordonanta de Urgenta a suferit noi modificari, astfel ca dupa militari si politisti ar putea avea pensiile plafonate si personalul din aviatie sau cei din. continuă pe Antena3

Pensii de NABABI pentru fostii militari din MApN, angajati recent pe salarii de mii de euro la ANCOM

Fostii militari MApN, angajati recent pe salarii de mii de euro la ANCOM, incaseaza pensii de nababi. Cristian Victor Cismigiu, fost colonel in Directia Generala de Informatii a Apararii DGIA), c.

Veste EXCELENTA pentru elevi. Ce se va intampla din septembrie

Elevii din clasa a V-a vor avea, din prima zi a noului an scolar, sapte manuale noi. Ministerul Educatiei a inceput procesul de aprobare a manualelor pentru clasa a V-a, forma finala pentru sapte dintre cele.

CNMR cere demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, pentru problemele nerezolvate din sectorul feroviar. 80 la suta din materialul rulant cedeaza in parcurs

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) a cerut, miercuri, demisia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, socotit responsabil pentru problemele grave din sectorul feroviar.

Guvernul a aprobat plafonarea la 8.500 lei, din septembrie, a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Guvernul a modificat, in sedinta de vineri, OUG 111/2010 privind indemnizatia pentru cresterea copilului, stabilind o limita maxima de 8. 500 lei lunar. Prevederea se aplica incepand cu drepturile aferente lunii septembrie 2017 atat pentru persoanele care au drepturile stabilite sau solicitate anterior acestei date, cat si pentru situatiile ulterioare.

A fost doborat recordul de temperatura pentru luna iulie, din ultimii 100 de ani

In Valea Mortii/Death Valley din Statele Unite, situata la limita dintre California si Nevada, a fost inregistrata cea mai ridicata temperatura medie lunara pentru iulie din ultimii 100 de ani,.

Romania, sub cod rosu de canicula. Temperaturile vor ajunge pana la 42 de grade. Meteorologii au emis o alerta pentru 12 judete din vestul tarii

Un cod rosu de canicula va fi in vigoare vineri si sambata, in 12 judete din vestul si sud-vestul tarii, in timp ce in restul teritoriului va fi cod portocaliu de canicula, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Majorarea veniturilor din administratie vine cu o triplare salariala pentru un primar din Alba Iulia

Triplare salariala pentru un primar din Alba Iulia, in urma majorarii veniturilor din administratie. Mircea Hava va pleca lunar acasa cu o mica avere in valoare de 16. 313 lei venit brut, ceea ce i.

Misiune esuata pentru un hot din Australia. Ce s-a intamplat cand a ajuns in casa pe care voia sa o jefuiasca

Misiune esuata pentru un hot din Australia, care s-a imbatat si a adormit in casa pe care tocmai o jefuise. Acesta a uitat rapid pentru ce venise dupa ce privirea i-a fost atrasa de sticla de.

O victorie pentru aerul curat din Europa

Incepand din 31 iulie 2017, cele mai poluante centrale electrice din Europa, inclusiv multe termocentrale pe baza de carbune din Romania, trebuie sa investeasca in depoluare sau sa inchida, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )