Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pensionarii din Galati cer DEMISIA presedintelui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Pensionarii din Galati cer DEMISIA presedintelui Traian Basescu

Scandal la Galati intre un grup de pensionari si simpatizantii Elenei Udrea. Incidentul s-a produs in fata Teatrului Muzical Nae Leonard unde a avut loc sedinta pentru alegeri a Organizatiei Judetene a PMP, iar. continuă pe Antena3

Plangerea lui Firea impotriva deciziei procurorilor de a suspenda cercetarea lui Traian Basescu, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, ieri, sa respinga ca inadmisibila plangerea Gabrielei Firea impotriva solutiei dispuse de procurorii de la Parchetul instantei supreme de suspendare a cercetarii presedintelui Traian Basescu, acuzat de amenintare si santajare de senator.

Plangerea Gabrielei Firea impotriva deciziei procurorilor de a suspenda cercetarea lui Traian Basescu, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv joi plangerea prin care senatorul PSD Gabriela Firea contesta decizia Parchetului General de suspendare a anchetarii presedintelui Traian Basescu pentru savarsirea infractiunii de santaj, anunta Agerpres.

Plangerea Gabrielei Firea impotriva procurorilor pentru suspendarea cercetarii lui Traian Basescu, respinsa

Judecatorii Curtii Supreme au respins ieri ca inadmisibila plangerea Gabrielei Firea impotriva solutiei dispuse de procurorii de la Parchetul instantei supreme de suspendare a cercetarii presedintelui Traian Basescu, acuzat de senator de amenintare si santaj. Decizia instantei supreme este definitiva.

Plangerea Gabrielei Firea impotriva procurorilor Parchetului General pentru suspendarea cercetarii lui Traian Basescu, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, joi, sa respinga ca inadmisibila plangerea Gabrielei Firea impotriva solutiei dispuse de procurorii de la Parchetul instantei supreme de suspendare a cercetarii presedintelui Traian Basescu, acuzat de amenintare si santajare de senator, informeaza Mediafax. Decizia instantei supreme este definitiva.

Dan Voiculescu: Am renuntat la concediu. In lupta asta in care ma aflu cu Traian Basescu numai de concediu nu imi mai arde

Dan Voiculescu a anuntat vineri ca a renuntat la concediu, din cauza luptei cu Traian Basescu si a precizat ca seful statului va trebui sa dea socoteala romanilor pentru tot ce a facut, dupa terminarea mandatului si ridicarea imunitatii de care dispune.

Medicii de la maternitatea din Galati, acuzati de malpraxis

Parintii unui nou nascut acuza medicii de la maternitatea din Galati de malpraxis. Medicii le-au spus ca fatul este in ordine si ca nu este recomandata operatia de cezariana. insa in momentul nasterii.

Iacobescu: Mi s-a transmis ca sunt pe lista neagra a lui Traian Basescu

Procurorul Eugen Iacobescu continua seria dezvaluirilor incepute la Antena 3. Fostul magistrat care a descoperit implicarea lui Mircea Basescu in dosarul Bercea Mondial afirma ca a primit informatia ca este pe o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )