Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dan Voiculescu: Am renuntat la concediu. In lupta asta in care ma aflu cu Traian Basescu numai de concediu nu imi mai arde

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu: Am renuntat la concediu. In lupta asta in care ma aflu cu Traian Basescu numai de concediu nu imi mai arde

Dan Voiculescu a anuntat vineri ca a renuntat la concediu, din cauza luptei cu Traian Basescu si a precizat ca seful statului va trebui sa dea socoteala romanilor pentru tot ce a facut, dupa terminarea mandatului si ridicarea imunitatii de care dispune. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu, deranjat de vizitele pe care trebuie sa le efectueze la politie: Domnul comisar ma suna de 3-4 ori pe zi sa afle ce fac si unde sunt

Dan Voiculescu a declarat, marti, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti, ca singurul lucru care-l deranjeaza la controlul judiciar este faptul ca trebuie sa se prezinte atat de des la politie. Singurul.

Dan Voiculescu, deranjat de vizitele pe care trebuie sa le efectueze la politie: Domnul comisar ma suna de 3-4 ori pe zi sa afle ce fac si unde sunt (VIDEO)

Dan Voiculescu a declarat, marti, la iesirea de la Curtea de Apel Bucuresti, ca singurul lucru care-l deranjeaza la controlul judiciar este faptul ca trebuie sa se prezinte atat de des la politie. Singurul.

Jurnalistul Robert Turcescu il contrazice pe Dan Voiculescu, care spune ca este fara avere si fara afaceri cu statul

Fara avere si fara afaceri cu statul. Asa s-ar descrie pe scurt Dan Voiculescu. Desi aproape s-a jurat pe treptele Curtii de Apel Bucuresti ca nu a facut afaceri cu institutiile Romaniei, jurnalistul Robert.

Dan Voiculescu: Nu il cunosc pe Lucian Dumitrascu. E avocatul Grivco (VIDEO)

Dan Voiculescu s-a prezentat, vineri, la sediul IPJIlfov, intr-o noua vizita impusa de controlul judiciar sub care se afla in dosarul de santaj. La iesirea din sediul Politiei, fondatorul PCa.

Dan Voiculescu ramane sub control judiciar, a decis Curtea de Apel Bucuresti

Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi, cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii DNA in dosarul in care omul de afaceri este acuzat de santaj. Pe 10 iulie, Tribunalul Bucuresti respinsese, de asemenea, solicitarea lui Voiculescu, insa acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Dan Voiculescu ramane sub control judiciar: Curtea de Apel a suspendat procesul

Curtea de Apel Bucuresti a suspendat judecarea procesului in care Dan Voiculescu contesta controlul judiciar impus de procurorii DNA in dosarul de santaj, dupa ce a decis sa sesizeze inalta Curte de Casatie si.

Ponta, despre Dan Voiculescu: Stiu ca e la moda sa te speli pe mani. Am fost la Grivco pentru a ma intalni cu el (VIDEO)

PrmeierulVictor Ponta a declarat, joi, in emisiunea AdevarulLive, referitor la procesele in care este implicat Dan Voiculescu, ca stie ca este la moda sa te speli pe maini. Strict.

Sentinta. Dan Voiculescu afla astazi daca va fi obligat in continuare sa vorbeasca zilnic cu politia

Dan Voiculescu afla joi daca va fi cercetat in continuare sub control judiciar, magistratii Curtii de Apel Bucuresti fiind asteptati sa anunte o decizie definitiva in acest caz. Omul de afaceri a contestat masura dispusa de procurorii anticoruptie care il acuza ca ar fi amenintat trei oameni de afaceri sa incheie cu trusturile sale de presa contracte de publicitate. Voiculescu spune ca il deranjeaza sa vorbeasca zilnic cu politia.

Dan Voiculescu afla miercuri daca scapa de controlul judiciar

Fondatorul PC si al grupului Intact, Dan Voiculescu, va afla miercuri daca va scapa sau nu de controlul judiciar, masura impusa de anchetatori in dosarul in care este cercetat pentru 7 fapte de santaj. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB), care au judecat cererea de ridicare a masurii asiguratorii au ramas in pronuntare.

UPDATE. Dan Voiculescu afla doar joi daca scapa de controlul judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru ziua de joi pronuntarea unei decizii cu privire la contestatia formulata de fondatorul grupului Intact, Dan Voiculescu, fata de masura controlului judiciar, dispusa intr-un dosar in care este cercetat de procurori pentru sapte fapte de santaj asupra unor oameni de afaceri. Tribunalul Bucuresti a mentinut, anterior, decizia procurorilor de cercetare a sa sub control judiciar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )