Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pentagonul critica posibila livrare de rachete rusesti catre Iran

Hotnews Hotnews,
 Pentagonul critica posibila livrare de rachete rusesti catre Iran

Pentagonul a criticat luni decizia Rusiei de a pune capat interdictiei privind livrarea catre Iran a sistemului sau de rachete antiaeriene S-300, transmite AFP. Orice fel de vanzari de tehnologii avansate catre Iran) reprezinta o sursa de preocupare pentru noi, a declarat colonelul Steven Warren, purtator de cuvant al Pentagonului. continuă pe Hotnews

Pentagonul CRITICA o eventuala livrare de rachete rusesti catre Iran

Pentagonul a criticat luni decizia Rusiei de a pune capat interdictiei privind livrarea catre Iran a sistemului de rachete de tip S-300, informeaza AGERPRES. Opozitia noastra la aceste vanzari este veche si.

Vladimir Putin a ridicat interdictia privind livrarea de rachete S-300 catre Iran

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat luni un decret prin care anuleaza interdictia pentru Rusia de a livra Iranului rachete de tip S-300, potrivit unui comunicat difuzat de Kremlin, transmite AFP.

Pentagonul critica decizia Rusiei de a livra rachete Iranului

Pentagonul a criticat luni decizia Rusiei de a pune capat interdictiei privind livrarea catre Iran a sistemului de rachete de tip S-300, relateaza Agerpres.

Valdimir Putin a ridicat embargoul cu privire la exportul sistemelor de rachete S-300 catre Iran

Vladimir Putin a semnat un decret prin care Rusia va putea exporta in Iran anumite produse printre care si sistemele de rachete S-300, fara a incalca sanctiunile internationale, informeaza Reuters, citat de Me.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )