Libnet.ro
UNICEF

01:05

PENTRU ANUL ACESTA, IN EUROPA SI ASIA CENTRALA: Banca Mondiala estimeaza o incetinire a cresterii economice pana la 2,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU ANUL ACESTA, IN EUROPA SI ASIA CENTRALA: Banca Mondiala estimeaza o incetinire a cresterii economice pana la 2,1%

Cresterea economica din Europa si Asia Centrala va incetini la 2,1%, in 2019, dupa ce anul trecut s-a situat la 3,1%. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Mondiala: Ritmul cresterii economice in Europa incetineste

Ritmul de crestere economica in regiunea Europa si Asia Centrala a incetinit la 3,1% in 2018 si se estimeaza ca va ajunge la 2,1% in 2019, in contextul incetinirii cresterii economice globale si al perspectivelor incerte, potrivit documentului Noutati economice pentru Europa si Asia Centrala al Bancii Mondiale, dat publicitatii vineri.

Ministrul Turismului: Romania va deschide anul acesta 10 birouri de promovare turistica, doua vor fi in China

Romania va deschide anul acesta pe piata externa 10 birouri de promovare turistica, din care doua vor fi in mod clar in China, a declarat, joi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit Agerpres.

Admiterea la scolile de politie nu se organizeaza anul acesta. Ministerul de Interne sustine ca are prea multi elevi

Dupa ce au fost organizate examene de admitere la scolile de agenti si subofiteri din cadrul MAI in sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne anunta ca anul acesta.

De ce scolile de politie nu mai organizeaza admitere anul acesta. Cand va avea loc o noua admitere

Dupa ce au fost organizate examene de admitere la scolile de agenti si subofiteri din cadrul MAI in sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca anul acesta nu se va mai organiza o noua sesiune de admitere in scolile de politie.

Eugen Teodorovici, despre aderarea la moneda euro: Romania si-a stabilit un obiectiv clar pentru anul 2024

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus ca Romania are in plan aderarea la moneda euro, insa acest obiectiv ramane valabil pentru anul 2024. Romania si-a stabilit un obiectiv clar de aderare.

Business report: Subventia de 200 euro pentru cumpararea unui computer va putea fi acordata anul acesta pentru 10.000 elevi si studenti; Modelul de business care are tot mai mult succes in Romania; Romanii iau medicamente ca pe bomboane. Peste 200 de mil

Pensiile de serviciu au costat bugetul de stat 8 miliarde de lei in 2018, cu peste 15% mai mult decat in 2017. Peste 148. 000 de oameni au luat. Trei unitati romanesti in Top 100 al celor mai mari poluatori din Europa. Sucursalele Rovinari si Turceni ale Complexului Energetic Oltenia si combinatul siderurgic Arcelor Mittal Galati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )