Libnet.ro
UNICEF

23:30

Admiterea la scolile de politie nu se organizeaza anul acesta. Ministerul de Interne sustine ca are prea multi elevi

Antena3 Antena3,
Admiterea la scolile de politie nu se organizeaza anul acesta. Ministerul de Interne sustine ca are prea multi elevi

Dupa ce au fost organizate examene de admitere la scolile de agenti si subofiteri din cadrul MAI in sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne anunta ca anul acesta. continuă pe Antena3

De ce scolile de politie nu mai organizeaza admitere anul acesta. Cand va avea loc o noua admitere

Dupa ce au fost organizate examene de admitere la scolile de agenti si subofiteri din cadrul MAI in sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca anul acesta nu se va mai organiza o noua sesiune de admitere in scolile de politie.

Asociatia Pro Infrastructura sustine ca anul acesta nu se va circula pe un tronson din A3, asa cum a promis Ministerul Transporturilor

Constructorul tronsonului Campia Turzii-Chetani, parte din autostrada A3, a ramas in urma la capitolul terasamente, dar avanseaza vizibil la structurile majore, insa, lotul de 17,5 kilometri nu are sanse sa fie inaugurat anul acesta, asa cum anunta.

Ministrul Turismului: Romania va deschide anul acesta 10 birouri de promovare turistica, doua vor fi in China

Romania va deschide anul acesta pe piata externa 10 birouri de promovare turistica, din care doua vor fi in mod clar in China, a declarat, joi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit Agerpres.

Numai de bine. Ce trebuie sa schimbi in machiajul tau de anul acesta

Nuante diafane de roz prafuit, nude, piersica si rujurile stralucitoare sunt in tendinte anul acesta, iar dungile groase de tus vor fi inlocuite cu linii fine care sa contureze ochii. Si pentru ca a venit.

ANUL ACESTA MADR aloca 580 milioane de lei, ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina

Guvernul a aprobat schema de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, in sedinta de vineri, a transmis Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )