Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Turismului: Romania va deschide anul acesta 10 birouri de promovare turistica, doua vor fi in China

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Turismului: Romania va deschide anul acesta 10 birouri de promovare turistica, doua vor fi in China

Romania va deschide anul acesta pe piata externa 10 birouri de promovare turistica, din care doua vor fi in mod clar in China, a declarat, joi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Admiterea la scolile de politie nu se organizeaza anul acesta. Ministerul de Interne sustine ca are prea multi elevi

Dupa ce au fost organizate examene de admitere la scolile de agenti si subofiteri din cadrul MAI in sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne anunta ca anul acesta.

De ce scolile de politie nu mai organizeaza admitere anul acesta. Cand va avea loc o noua admitere

Dupa ce au fost organizate examene de admitere la scolile de agenti si subofiteri din cadrul MAI in sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca anul acesta nu se va mai organiza o noua sesiune de admitere in scolile de politie.

Numai de bine. Ce trebuie sa schimbi in machiajul tau de anul acesta

Nuante diafane de roz prafuit, nude, piersica si rujurile stralucitoare sunt in tendinte anul acesta, iar dungile groase de tus vor fi inlocuite cu linii fine care sa contureze ochii. Si pentru ca a venit.

Asociatia Pro Infrastructura sustine ca anul acesta nu se va circula pe un tronson din A3, asa cum a promis Ministerul Transporturilor

Constructorul tronsonului Campia Turzii-Chetani, parte din autostrada A3, a ramas in urma la capitolul terasamente, dar avanseaza vizibil la structurile majore, insa, lotul de 17,5 kilometri nu are sanse sa fie inaugurat anul acesta, asa cum anunta.

Ministerul Turismului deschide 10 birouri de promovare externa. Noul clip de promovare, tradus in 16 limbi

Clipul de promovare a Romaniei , lansat de Ministerul Turismului in luna martie, a fost tradus in 16 limbi. In urma acestui demers, Ministerul vrea sa atraga cat mai multi turisti internationali, focusul fiind pe tarile asiatice si arabe, de unde vine.

QUO VADIS?... Clipul de promovare a Romaniei tradus si in LATINA: Cum justifica ministrul Turismului inedita optiune (VIDEO)

Clipul de promovare a Romaniei lansat de Ministerul Turismului la jumatatea lui martie este tradus in 16 limbi, inclusiv in limba latina, dar si in araba si chineza, a anuntat, joi, ministrul Bogdan.

Proiectul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei, deblocat. Directorul Metrorex: in mod practic inseamna ca anul acesta va fi data in exploatare

Proiectul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei a fost deblocat, dupa decizia Tribunalului Bucuresti de a respinge si ultima contestatie depusa pe contractul de automatizare si siguranta a circulatiei. Astfel, potrivit Radio Romania Actualitati, Metrorex va semna contractul pe 9 aprilie cu Alstom pentru sistemul de automatizare, iar directorul institutiei sustine ca, astfel, magistrala va fi pusa in functiune in acest an.

WatchShop.ro schimba identitatea de brand si vrea crestere de 20% anul acesta

WatchShop. ro , magazin online de ceasuri originale, relanseaza imaginea de brand, cu un nou logo si un nou slogan si investeste in imbunatatirea experientei de cumparare a clientilor, simplificand navigarea in site si procesul de achizitie. Compania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )