Libnet.ro
UNICEF

23:45

Pentru prima oara dupa mai mult de un secol, SUA nu vor avea niciun reprezentant in turul trei la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Pentru prima oara dupa mai mult de un secol, SUA nu vor avea niciun reprezentant in turul trei la Wimbledon

Pentru prima oara dupa 101 ani, Statele Unite nu vor avea niciun reprezentant in turul trei al turneului masculin de simplu de la Wimbledon. Ultimul jucator american ramas in competitie, Bobby Reynolds, nu a rezist. continuă pe Antena3

Franta isi micsoreaza bugetul, pentru prima oara in ultimii 50 de ani

Franta va taia din bugetul anului 2014 pentru prima oara in ultimii 50 de ani, conform recomandarilor UE de a obtine o tinta de deficit sub 3%, pana in 2015.

Statul ia in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente

O decizie in vederea suplimentarii fondurilor pentru programulPrima Casa, dupa epuizarea fondurilor existente, ar putea fi luata de autoritati in circa doua saptamani, a anuntat Aurel Saramet,.

Statul are in vedere suplimentarea fondurilor pentru Prima Casa

Autoritatile au in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente, estimata pentru septembrie-octombrie, existand posibilitatea ajungerii la o decizie in circa doua saptamani, a declarat Aurel Saramet, presedintele Fondului National pentru Garantarea Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM).

Liderul PNL Sibiu, despre protocolul cu PC: Li s-a dat absolut tot ce au dorit, ba mai mult

Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, a declarat, vineri, ca, pe plan local, partidul si-a respectat toate promisiunile fata de PC, care a primit chiar mai mult decat i s-a promis, avand in plus un consilier.

Bursa inchide pe plus, pentru prima data in ultimele sapte zile

Bursa de la Bucuresti a incheiat in crestere, cu 1,05%, pentru prima data in ultimele sapte sedinte, intr-o piata unde un deal cu 0,21% din actiunile BRD BRD), de 11,3 milioane lei, a asigurat jumatate din rulajul de doar 22,3 milioane lei, scrie.

Gazele se SCUMPESC de la 1 iulie. Vezi cu cat vom plati mai mult

Pretul gazelor pentru populatie va creste la 1 iulie cu 8% si la 1 octombrie cu 2%, iar tarifele pentru gazele livrate clientilor noncasnici vor fi majorate cu 3%, atat la 1 iulie cat si in etapa a doua, la 1.

Se scumpesc gazele: de la 1 iulie, populatia va plati cu 8% mai mult

Pretul gazelor pentru populatie va creste la 1 iulie cu 8% si la 1 octombrie cu 2%, iar tarifele pentru gazele livrate clientilor noncasnici vor fi majorate cu 3%, atat la 1 iulie cat si in etapa a doua, la 1 octombrie, potrivit Autoritatii Nationale.

Leasingul mai mult sta decat creste.

Vedem o evolutie similara cu cea din 2012. Nu mai suntem la fel de optimisti ca la inceputul anului, cand estimam 15% crestere fata de anul trecut. In 2012 am realizat un volum de noi finantari, in valoare de 1,35 miliarde euro, iar anul acesta speram sa ramanem in continuare la acel nivel, a precizat Antoaneta Curteanu pentru Agerpres. Presedintele ALB Romania a explicat ca motivul acestei stagnari il constituie, in primul rand, lipsa de predictibilitate in economie si schimbarea .

Atentia Rusiei, mai mult spre Asia decat spre Europa

Strategia energetica a Rusiei va trece, in urmatoarea perioada, printr-o serie de schimbari menite sa-i asigure un avantaj competitiv mult mai mare, prin indreptarea atentiei catre pietele asiatice, a declarat recent adjunctul primnului ministru al Rusiei, Arkady Dvorkovich.

Utile: Asa iti pregatesti corpul pentru vara. Fara celulita, mai putine kilograme si o piele ferm; Iata motivele pentru care femeile intra in depresie; Secretele vegetarienilor. De ce traiesc mai mult.

Studiu: Care sunt noile MOLIME ale Bucurestilor. Aproape jumatate dintre locuitorii Capitalei sufera de tristete, iar o treime dintre ei au si probleme cu greutatea. Obezitatea genereaza, la randul ei, si alte boli. Cum sa te hranesti corect vara asta. Mananca fructe si legume cat mai colorate morcovi, ardei gras rosu, rosii, patrunjel, broccoli, porumb). Acestea contin vitaminele A, C si E, precum si alti antioxidanti.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )