Libnet.ro
UNICEF

15:45

Perchezitii in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune de peste sapte milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Perchezitii in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune de peste sapte milioane de euro

Sediile unor societati din Bucuresti, Bihor, Ilfov, Dolj si Covasna si locuintele reprezentantilor a 18 firme suspectati ca, printr-un circuit evazionist, au produs un prejudiciu de peste sapte milioane de euro sunt perchezitionate, marti, de politisti, care vor duce la audieri 16 persoane. continuă pe Adevărul

Perchezitii in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune. Prejudiciul se ridica la sapte milioane de euro

Politia Romana a efectuat in dimineata zilei de marti 34 de perchezitii in Bucuresti si judetele Bihor, Ilfov, Dolj si Covasna, la locuintele unor persoane suspectate de mai multe infractiuni de evaziune fiscala si la sediile sociale ale societatilor administrate de acestea, relateaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si alte judete intr-un dosar de evaziune: Prejudiciul este estimat la peste 7 milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune de peste sapte milioane de euro. Vor fi dusi la audieri 16 reprezentanti ai unor societati comerciale, pe numele carora au.

Perchezitii de amploare intr-un dosar de evaziune fiscala ce depaseste 7 milioane de euro

Perchezitii de amploare in Bihor si mai multe judete din tara. Descinderile au avut loc la locuintele unor persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 7 milioane de euro prin evaziune fiscala si la sediile firmelor controlate de acestea. 16 persoane urmeaza a fi conduse la audieri.

Jucator de la Steaua audiat intr-un dosar de trafic de minori

Un titular de la echipa Steaua s-a prezentat, marti, in fata magistratilor pentru a fi audiat ca martor intr-un dosar pentru trafic de minori.

Perchezitii la rectoratul UMF Bucuresti, intr-un dosar de coruptie. Decan: Facultatile nu sunt implicate in achizitii

Procurorii si politistii fac, marti, perchezitii la rectoratul Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) Bucuresti, la sediile unor firme si la locuintele mai multor persoane suspectate de abuz in serviciu, dare sau luare de mita, in legatura cu atribuirea ilegala a unor contracte de achizitii publice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )