Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine e directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde s-a incercat fraudarea BAC-ului si unde si-a reluat studiile Marian Vanghelie, la 30 de ani: Profesoara de chimie a dezbracat elevi la un banchet si e autoarea unui manual de Educatie

Hotnews Hotnews,
 Cine e directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, unde s-a incercat fraudarea BAC-ului si unde si-a reluat studiile Marian Vanghelie, la 30 de ani: Profesoara de chimie a dezbracat elevi la un banchet si e autoarea unui manual de Educatie

Incercare de fraudare a examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu din sectorul 5 Bucuresti, a anuntat astazi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a precizat ca efectueaza perchezitii la liceu, cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii. Conducerea liceului a fost eliberata din functie, a anuntat si Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directoarea liceului, Costica Varzaru, a fost filmata in 2003 in timp ce dansa lasciv cu elevi la un banchet si ii dezbraca de camasa. Si-a pastrat functia dupa acest episod, potrivit relatarilor din presa, si a scris manualul Educatie Europeana - curs optional pentru clasele a III-a, a IV-a. continuă pe Hotnews

Perchezitii la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti: Directorul, demis pentru frauda, dupa ce subiectele de la Bac au fost postate pe internet inainte de examen

Directorul si directorul adjunct al liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti au fost demisi din functie, luni, fiind suspectati de frauda, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean Scolar.

Perchezitii la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti: Conducerea, demisa pentru frauda. Comisia de Bacalaureat, schimbata in intregime

Ministerul Educatiei a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca Inspectoratul Judetean Scolar Bucuresti a decis schimbarea intregii comisii de Bacalaureat de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Sectorul 5.

Directoarea Liceului Dimitrie Bolintineanu apare dansand lasciv si dezbracand elevii la un banchet (VIDEO)

Costica Varzaru, directoarea care abia a fost destituita de la liceul Dimitrie Bolintineanu, pare sa fi fost intotdeauna apropiata de elevii sai. Poate chiar prea apropiata. Acum 10 ani ii dezbraca de haine, la.

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu, DEMISA si URMARITA PENAL pentru frauda la ...

UPDATE: Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, demisa luni din functie din cauza suspiciunilor de frauda la proba scrisa la Limba si Literatura romana la Bacalaureat 2013, a mai fost implicata intr-un scandal de amploare in anul 2003, atunci cand a fost surprinsa facand streaptease cu elevii, informeaza rtv. net. Citeste VIDEO. Directoarea Liceului Bolintineanu a dansat lasciv cu elevi _ _ _ _ UPDATE: Aproximativ 20 de profesori supraveghetori la examenul de .

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu, DEMISA pentru frauda la examenul de bacalaureat.

Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu a fost demisa pentru frauda la examenul de bacalaureat. Subiectele de la proba scrisa de limba si literatura romana au aparut online inainte de examen. Ancheta a fost demarata la sesizarea unui post de televiziune. Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti a luat masuri impotriva fraudei prin inlocuirea comisiei de elaborare a subiectelor si a demis conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat .

Perchezitii la un liceu din Bucuresti: Directorul, demis pentru frauda. Comisia de bacalaureat, schimbata

Directorul si directorul adjunct al liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti au fost demisi din functie, luni, fiind suspectati de frauda, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean Scolar.

UPDATE. Conducerea liceului Dimitrie Bolintineanu, DEMISA pentru frauda la examenul de ...

UPDATE: Ministerul Educatiei spune ca niciuna dintre variantele de subiecte la proba scrisa la Limba romana de la bacalaureat nu a fost publicata inainte de inceperea examenului, respectiv ora 9. 00, iar STS a facut verificari si a asigurat ca nu a existat nicio bresa in reteaua informatica, scrie Mediafax. _ _ _ _ UPDATE: Procurorii Parchetului Capitalei au inceput urmarirea penala in rem pentru fapte de coruptie privind proba scrisa la Limba romana de la bacalaureat care a fost sustinuta .

VIDEO Scandalurile in care a mai fost implicata directoarea de la Dimitrie Bolintineanu. Dans lasciv cu elevii

Directoarea Costica Varzaru de la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, care a fost demisa din functie impreuna cu toata conducerea scolii in urma perchezitiilor facute, luni, a fost filmata in 2003 dansand lasciv cu elevii liceului, in club.

VIDEO. Directoarea Liceului Bolintineanu a dansat lasciv cu elevii.

Directoarea Liceului Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Capitala, demisa luni din functie din cauza suspiciunilor de frauda la proba scrisa la Limba si Literatura romana la Bacalaureat 2013, a mai fost implicata intr-un scandal de amploare in anul 2003, atunci cand a fost surprinsa facand streaptease cu elevii, informeaza rtv. net. Profesoara Costica Varzaru a fost demisa luni din functia de director al Liceului D. Bolintineanu din Capitala, dupa ce elevii au aflat subiectele de la romana si .

VIDEO BAC 2013 Incercare de fraudare a bacalaureatului: Inspectoratul scolar Bucuresti a schimbat toata comisia de bacalaureat din centrul de examen Liceul Dimitrie Bolintineanu, dupa o perchezitie realizata de politie

Intreaga comisie de Bacalaureat din centrul de examen din cadrul Liceului Dimitrie Bolintineanu, sectorul 5 Bucuresti, a fost schimbata, ca urmare a unei perchezitii realizate de o echipa a Politiei. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, care intr-un comunicat remis HotNews. ro precizeaza ca directorul si directorul adjunct ai liceului au fost dati afara. Inspectoratul scolar Bucuresti va numi, in cel mai scurt timp, o noua comisie la Liceul Dimitrie Bolintineanu, care va asigura toate conditiile pentru ca absolventii de clasa a XII-a sa poata sustine toate probele scrise din cadrul Bacalaureatului iunie - iulie 2013.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )