Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Adevărul Adevărul,
Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit ingropat in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Serviciul Omoruri si specialisti din cadrul Instititutului de Medicina Legala INML). continuă pe Adevărul

Un schelet uman vechi de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Un schelet uman cu o vechime de peste zece ani a fost gasit ingropat sub podeaua sediului Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Serviciul Omoruri si specialisti din cadrul Instititutului de Medicina Legala INML). Anchetatorii vor incerca sa stabileasca care a fost cauza decesului.

Un schelet uman vechi de 20 de ani a fost gasit sub podeaua sediului Politiei Locale Sector 4

Un schelet uman vechi de aproximativ 20 de ani a fost gasit, vineri, sub dusumeaua sediului Politiei Comunitare Sector 4, in timpul unor lucrari de reabilitare a cladirii, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei citati de Mediafax.

Suspiciuni de trafic cu animale la Gradina Zoologica din Craiova, unde a fost gasit un pui de leu tinut ascuns

Suspiciuni de trafic cu animale planeaza asupra angajatilor de la Gradina Zoologica din Craiova, unde trei pui de leu au disparut, pe 18 iunie, imediat dupa de au fost fatati. Un pui de leu in varsta de aproape cinci luni, nedeclarat de conducerea parcului, a fost gasit de autoritati ascuns intr-un depozit improvizat.

Suspiciuni de trafic cu animale la Gradina Zoologica din Craiova unde a fost gasit un pui de leu tinut ascuns

Suspiciuni de trafic cu animale planeaza asupra angajatilor de la Gradina Zoologica din Craiova, unde trei pui de leu au disparut, pe 18 iunie, imediat dupa de au fost fatati. Un pui de leu in varsta de aproape cinci luni, nedeclarat de conducerea parcului, a fost gasit de autoritati ascuns intr-un depozit improvizat.

Un soldat a fost gasit spanzurat la Bulboaca

Un soldat a fost gasit spanzurat in cazarma de la Bulboaca. Cazul a fost confirmat de catre serviciul de presa al Ministerului Apararii.

UPDATE Leul ar putea intra pe o traiectorie de apreciere. Ministerul Finantelor ar putea respinge intreaga cerere pentru obligatiunile la zece ani astazi

Leul se tranzactiona marti dimineata in jurul nivelului de 4,50 lei in jurul orei locale 10,30), cu perspective pe termen scurt de apreciere. Cotatia BNR de marti a fost de 4,48 lei/eur mai apreciata fata de nivelul la care a inchis vineri 4,52 lei/eur). E drept, corectia de peste 5% de la nivelurile maxime din luna mai este in continuare mai pronuntata decat cea a monedelor regionale. Avand in vedere acest lucru si tinand cont si de plata licentelor telecom in valoare de circa 500 milioane euro, scadenta pana la finalul lunii iunie si posibil concentrata in aceasta ultima saptamana a lunii, credem ca sunt sanse ridicate ca leul sa se aprecieze si sa ramana stabil dincolo de 4,50/EUR in urmatoarele sedinte, se arata intr-un raport al ING remis clientilor marti dimineata.

Leul ar putea intra pe o traiectorie de apreciere. Ministerul Finantelor ar putea respinge intreaga cerere pentru obligatiunile la zece ani astazi

Leul se tranzactiona marti dimineata in jurul nivelului de 4,50 lei in jurul orei locale 10,30), cu perspective pe termen scurt de apreciere. E drept, corectia de peste 5% de la nivelurile maxime din luna mai este in continuare mai pronuntata decat cea a monedelor regionale. Avand in vedere acest lucru si tinand cont si de plata licentelor telecom in valoare de circa 500 milioane euro, scadenta pana la finalul lunii iunie si posibil concentrata in aceasta ultima saptamana a lunii, credem ca sunt sanse ridicate ca leul sa se aprecieze si sa ramana stabil dincolo de 4,50/EUR in urmatoarele sedinte, se arata intr-un raport al ING remis clientilor marti dimineata.

Un copil de zece ani venit in vacanta la Sulina, la un pas de inec!

S-a intamplat marti dupa amiaza, pe plaja din localitatea Sulina din Delta Dunarii. Un copil venit in vacanta la Sulina, impreuna cu mai multi colegi, a fost la un pas de inec.

FOTO Copilul disparut duminica a fost gasit inecat la Fratilesti

Duminica trecuta un copil de 10 ani din Slobozia a disparut in apele raului Ialomita. El a fost descoperit la 15 kilometri de oras, in zona localitatii Fratilesti.

A cazut de pe casa si a murit. Barbatul a fost gasit dupa trei zile!

Tragedia s-a petrecut in loclaitatea tulceana Smardan: un barbat de 47 de ani care lucra la acoperisul locuintei sale ar fi alunecat si cazut la pamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )