Libnet.ro
UNICEF

01:06

Schelet, gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei.

România Liberă România Liberă,
Schelet, gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei.

Un schelet a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei, informeaza Romania TV. Scheletul a fost gasit de niste muncitori care efectuau lucrari in subsolul cladirii in care se afla sediul Politiei Locale, a declarat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, intr-o interventie telefonica la Romania TV. Am fost sunat de comandantul Politiei Locale Sector 4. La subsolul cladirii muncitorii efectuau niste lucrari, iar in urma sapaturilor a fost descoperit un schelet. continuă pe România Liberă

Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Un schelet cu o vechime de peste zece ani a fost gasit ingropat in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Serviciul Omoruri si specialisti din cadrul Instititutului de Medicina Legala INML).

Un schelet uman vechi de peste zece ani a fost gasit in sediul Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei

Un schelet uman cu o vechime de peste zece ani a fost gasit ingropat sub podeaua sediului Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. La fata locului s-a deplasat o echipa de la Serviciul Omoruri si specialisti din cadrul Instititutului de Medicina Legala INML). Anchetatorii vor incerca sa stabileasca care a fost cauza decesului.

Bucuresti: Un schelet uman vechi de 20 de ani, descoperit sub podeaua sediului Politiei Comunitare Sector 4

Descoperire macabra in subsolul unui sediu al Politiei Locale din Sectorul 4 al Capitalei. Un cadavru vechi de aproximativ 20 de ani a fost gasit sub o placa de beton. Mai multe echipe de politisti si.

EXCLUSIV Seful Politiei Locale din Giurgiu, batut de fiul unui fost consilier local de fata cu zeci de persoane

Incident incredibil petrecut in Parcul Elevilor din municipiul Giurgiu. Lazar Ciobanu 58 de ani), directorul Politiei Locale Giurgiu, a fost injurat si lovit peste fata de un fost subordonat. Agresorul are 25 de ani si este fiul unui fost consilier local.

Un schelet uman vechi de 20 de ani a fost gasit sub podeaua sediului Politiei Locale Sector 4

Un schelet uman vechi de aproximativ 20 de ani a fost gasit, vineri, sub dusumeaua sediului Politiei Comunitare Sector 4, in timpul unor lucrari de reabilitare a cladirii, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei citati de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )