Libnet.ro
UNICEF

07:00

Perchezitii la seful PNL Cluj, seful CJ Cluj si Aeroport. Horea Uioreanu, saltat de DNA. Elena Uioreanu si omul de afaceri Ioan Bene, vizati in ancheta

Antena3 Antena3,
Perchezitii la seful PNL Cluj, seful CJ Cluj si Aeroport. Horea Uioreanu, saltat de DNA. Elena Uioreanu si omul de afaceri Ioan Bene, vizati in ancheta

Update 12. 38- Fosta sotie a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, deputata PNL Elena Uioreanu, este vizata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul in care este implicat Horea. continuă pe Antena3

DNA face perchezitii la CJ Cluj; presedintele Horea Uioreanu, vizat

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii la sediul Consiliului Judetean Cluj pentru fapte de coruptie, presedintele institutiei, Horea Uioreanu fiind vizat in acest caz, transmit sursele de presa.

Perchezitii la CJ si Aeroportul din Cluj. Seful CJ, Horea Uioreanu, saltat de DNA. Este vizat si omul de afaceri Ioan Bene

Update 11. 08 - Procurorii DNA fac miercuri perchezitii si la Aeroportul din Cluj, in dosarul in care este suspectat si presedintele CJ Cluj, surse judiciare declarand ca in acest caz ar fi vizat si.

Presedintele Horea Uioreanu, suspectat de coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza perchezitii la sediul Consiliului Judetean Cluj pentru fapte de coruptie, presedintele institutiei, Horea Uioreanu fiind vizat in acest caz, transmit sursele de presa.

Seful CJ Cluj, saltat de DNA. Horea Uioreanu (PNL), suspectat ca a dat contracte cu dedicatie

Update 09. 50 - Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a fost ridicat de DNA, miercuri dimineata, si urmeaza sa fie dus la audieri. Perchezitii au loc si la aeroportul din Cluj, existand suspiciuni de luare de.

Mesajul unui fost sef al PNL Cluj dupa perchezitiile DNA: Am incredere in prezumtia de nevinovatie a presedintelui CJ, Horea Uioreanu

Fostul presedinte al PNL Cluj, senatorul Marius Nicoara, anunta printr-un comunicat ca a plecat de urgenta de la Bucuresti la Cluj, unde azi, de dimineata, DNA a facut mai multe perchezitii, inclusiv la sediul CJ Cluj, la domiciliul presedintelui CJ, Horea Uioreanu, totodata liderul PNL Cluj.

Cine este Horea Uioreanu, seful liberal al Consiliului Judetean Cluj, luat in vizor de DNA

Liberalul Horea Uioreanu, la biroul caruia procurorii DNA au facut miercuri perchezitii, a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Cluj in urma alegerilor locale din anul 2012. Anterior, el a fost deputat. Desi nu are un profil de baron local clasic, fruntasul liberal a fost implicat in cateva scandaluri publice in ultimii ani: scandalul voturilor trucate de la referendumul din 2012 si procesul fiului sau, condamnat pentru trafic de droguri.

UPDATE Presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, retinut alaturi de doi oameni de afaceri. Pretul mitei: 15% din valoarea contractelor atribuite

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut miercuri 11 perchezitii in cluj Napoca, principalii suspecti fiind presedintele CJ Horea Uioreanu, presedintele local PNL Petran, profesor universitar, omul de afaceri Ioane Bene.

Seful CJ Cluj Horea Uioreanu, urmarit penal pentru luare de mita. Un om de afaceri a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Acesta este urmarit pentru cinci infractiuni de luare de mita, din care doua in forma.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, dupa aproximativ sase ore de audieri. Horea Uioreanu a parasit, miercuri seara, sediul.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, dus la audieri la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, este audiat, miercuri dupa-amiaza, la sediul DNA Cluj, el fiind adus de la CJ. in cursul zilei, atat la Consiliul Judetean, cat si la locuinta lui Uiorean.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )