Libnet.ro
UNICEF

17:45

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in finala turneului ATP pe iarba de la Stuttgart

B1 B1,
Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat in finala turneului ATP pe iarba de la Stuttgart

Perechea romano-indiana Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP pe iarba de la Stuttgart, informeaza Agerpres. Mergea si Bopanna au reusit calificarea in finala dupa ce au. continuă pe B1

Veste buna din Germania: Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in finala turneului de la Stuttgart

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 4, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare de 574. 965 de euro, informeaza atpworldtour. com.

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in semifinale la Stuttgart, la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 4, s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare de 574.

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat in semifinalele probei de dublu de la Stuttgart

Florin Mergea si Rohan Bopanna s-au calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, din Germania, scrie Mediafax. Perechia romano-indiana, cap de serie numarul 4, a.

ATP: Florin Mergea si Bopanna, in sferturile turneului de la Stuttgart

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numarul 4, a acces in sferturile turneului de la Stuttgart, dupa ce a trecut in runda inaugurala de cuplul Marin Cilici/Frank Moser.

ATP Stuttgart: Florin Mergea, in semifinalele probei de dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 4, s-a calificat, joi, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare de 574. 965 de euro.

Tenis Stuttgart: Florin Mergea, in semifinale turneului ATP 500

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 4, a acces in semifinalele turneului ATP 500 de la Stuttgart, dupa la editia precedenta romanul se oprea in runda secunda.

Tenis Stuttgart: Florin Mergea, in semifinalele turneului ATP 250

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 4, a acces in semifinalele turneului ATP 500 de la Stuttgart, dupa la editia precedenta romanul se oprea in runda secunda.

Florin Mergea in optimi la Stuttgart pe iarba

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Boppana s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului ATP de la Stuttgart, turneu desfasurat pe iarba si dotat cu premii totale de 575. 000 de euro.

Florin Mergea e in semifinale la Stuttgart

Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna au ajuns in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart.

Florin Mergea ajunge in semifinale la Stuttgart

Calificare in semifinale pentru Florin Mergea si Rohan Bopanna in competitia de dublu de la Stuttgart dotata cu Mercedes Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )