Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad. Ce se intampla in centrul Capitalei

Playtech Playtech,
Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad. Ce se intampla in centrul Capitalei

Un incident deosebit de periculos s-a produs in cursul zilei de vineri, 22 noiembrie. Fenomenele extreme, in special valul de aer polar instalat inca de miercuri, da batai de cap bucuresenilor. Ce s-a intamplat din cauza ploii si a vantului puternic? Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad in centrul Capitalei Conform Inspectoratului pentru Situatii . continuă pe Playtech

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in .

Schela desprinsa de pe un bloc din centrul Capitalei: Bucatile de metal au cazut peste 2 autoturisme (FOTO)

Bucati dintr-o schela de la o cladire din centrul Capitalei au cazut peste 2 autoturisme in aceasta dimineata. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

O schela s-ar putea prabusi peste o strada din centrul Capitalei

O schela montata pe peretele unei cladiri monument istoric este in pericol sa se prabuseasca.

FOTO Bucati dintr-o schela s-au desprins si au cazut pe doua masini, in centrul Capitalei

O schela amplasata pe fatada unei cladiri de sase etaje de pe strada Ion Brezoianu din Capitala s-a desprins partial, vineri dimineata, din cauza vantului, iar bucati din structura au avariat doua masini. Nu sunt persoane ranite, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )