Libnet.ro
UNICEF

07:30

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Playtech Playtech,
Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in . continuă pe Playtech

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane, in Bucuresti. Sindicatul Europol: Avea lama de peste 30 cm. Se pare ca persoana este cunoscuta cu afectiuni psihice (VIDEO)

Un barbat inarmat cu un cutit, ce avea lama de peste 30 de centimetri, a atacat mai multe persoane, intr-o zona aglomerata din Capitala, dar a fost imobilizat rapid de doi politisti rutieri, sustine Sindicatul.

Sindicatul Europol: Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a Bucurestiului VIDEO

Sindicatul Europol a anuntat, vineri seara, pe pagina de Facebook, ca un barbat inarmat cu un cutit cu lama de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a municipiului Bucuresti. Doi politisti rutieri au intervenit.

Alerta in Bucuresti! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori in Capitala - VIDEO

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, mai multi trecatori pe o strada din Bucuresti.

Un barbat a amenintat cu un cutit trecatorii, in centrul Capitalei

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane in Capitala, acesta fiind, in final, imobilizat de politisti si dezarmat. Potrivit sindicatului EUROPOL, barbatul este cunoscut cu probleme psihice, potrivit Mediafax.

Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad. Ce se intampla in centrul Capitalei

Un incident deosebit de periculos s-a produs in cursul zilei de vineri, 22 noiembrie. Fenomenele extreme, in special valul de aer polar instalat inca de miercuri, da batai de cap bucuresenilor. Ce s-a intamplat din cauza ploii si a vantului puternic? Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad in centrul Capitalei Conform Inspectoratului pentru Situatii .

Schela desprinsa de pe un bloc din centrul Capitalei: Bucatile de metal au cazut peste 2 autoturisme (FOTO)

Bucati dintr-o schela de la o cladire din centrul Capitalei au cazut peste 2 autoturisme in aceasta dimineata. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )