Libnet.ro
UNICEF

08:30

Pericol de explozie intr-un cartier din Bacau

Antena3 Antena3,
Pericol de explozie intr-un cartier din Bacau

Un intreg cartier de case din Bacau a fost in pericol de explozie din cauza unei retele de gaze improvizate. Pompierii au descoperit o instalatie artizanala de captat gazul metan. Cartierul Gheraiesti are 51 de. continuă pe Antena3

Explozie intr-un apartament din Resita. Proprietarul locuintei este un fost fotbalist

O explozie s-a produs, marti, intr-un apartament dintr-un bloc din Resita, judetul Caras-Severin, iar proprietarul locuintei, fostul fotbalist Nicolae Georgevici, a suferit arsuri la caile respiratorii si la o.

Explozie intr-o casa din Prahova din cauza unei butelii. Un barbat a fost ranit si are arsuri

O butelie a explodat joi dimineata intr-o casa din comuna prahoveana Sangeru, ranind un barbat, care s-a ales cu arsuri pe fata si pe maini. Din fericire, explozia nu a declansat si un incendiu.

Ce a patit un roman intr-un autobuz din Olanda. Un batran s-a ridicat de pe scaun si...

Un roman care traieste in Olanda a avut parte de o experienta inedita intr-un autobuz. Un batran care statea pe scaun in masina, s-a ridicat si i-a adresat cateva cuvinte. Cititi intrega intamplare.

Proiectil exploziv descoperit intr-o padure din comuna Baneasa. Localnicii au chemat politia

Serviciul Pirotehnic din cadrul ISU Giurgiu s-a deplasat joi in comuna Baneasa, judetul Giurgiu, pentru asanarea unui proiectil exploziv gasit in padure, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )