Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pericol pentru copiii din Constanta. Ce au gasit inspectorii OPC in subsolul unei gradinite

Antena3 Antena3,
Pericol pentru copiii din Constanta. Ce au gasit inspectorii OPC in subsolul unei gradinite

Legume depozitate in subsoluri in care misuna sobolanii, fara spatii de igienizare conforme ori spatii de joaca si meniuri la jumatate din norma calorica au fost descoperite de comisarii de la. continuă pe Antena3

Copii in pericol. Legume depozitate in subsoluri pline cu sobolani la patru gradinitie din Constanta

Comisarii Protectiei Consumatorului din Constanta au descoperit, la patru gradinitie din oras, nereguli grave care pot afecta sanatatea copiilor.

Sute de pensionari din Constanta, executati silit pentru ca au mancat la cantina sociala

Sute de pensionari din Constanta sunt in pragul executarii silite, dupa ce au mancat, anii trecuti, la o cantina sociala. Primaria Constanta le-a trimis deja acasa multora decizii de impunere, semnate chiar de primarul PSD Decebal Fagadau.

Sute de pensionari din Constanta, executati silit pentru ca au mancat la cantina sociala. Batranii nu au de unde sa dea banii

Sute de pensionari din Constanta sunt in pragul executarii silite, dupa ce au mancat, anii trecuti, la o cantina sociala. Primaria Constanta le-a trimis deja acasa multora decizii de impunere, semnate chiar de primarul PSD Decebal Fagadau.

Masuri de siguranta luate de patronii unor magazine din Constanta. Salam cu antifurt si cascaval inchis in cutii

Patronii unor magazine alimentare si hipermarketuri din Constanta au luat masuri suplimentare de siguranta dupa ce au constatat ca nu mai pot controla hotii. Cele mai cumparate alimente sunt protejate acum.

Pericol pentru romani! Mezeluri false, la vanzare in magazine

Alimente false-asta au gasit in urma analizelor, inspectorii sanitari. Peste jumatate dintre produsele preparate din carne tocata, cum ar fi salamul, crenvurstii sau carnatii, contin alte.

Copiii din Bucuresti nu sunt in siguranta: Decizii drastice luate de Protectia Consumatorului (VIDEO)

60 de locuri de joaca au fost inchise peste noapte in Capitala! Inspectorii de la Protectia Consumatorului s-au gandit sa ingradeasca spatiile destinate copiilor, daca cei responsabili nu su.

Doar sase medici si un singur stomatolog lucreaza in scolile de la sate. Copiii din mediul rural, abandonati bolilor

In lipsa unei legi a medicinei scolare si a unor ghiduri si protocoale de lucru in acest domeniu, copiii si tinerii din Romania au mai putine sanse la o viata sanatoasa. in prezent, exista la nivel national doar 20 de cabinete de medicina scolara in mediul rural, iar personalul medical lipseste din multe gradinite, scoli, licee si universitati.

Ceas solar vechi de 2000 de ani descoperit intr-o localitate din Constanta. Specialistii spun ca ar putea fi inca functional

In anul 1960, cu totul intamplator, s-a descoperit pe teritoriul comunei Cumpana din judetul Constanta un cadran solar cu diviziunile timpului trasate intre coarnele unui taur. Comuna.

Ucigasul politistului din Suceava, gasit spanzurat in penitenciar

Ucigasul politistului din gara Burdujeni a fost gasit spanzurat in penitenciar, dupa apelul de seara. Din primele informatii ar fi vorba de o sinucidere. Barbatul a fost transferat de curand.

Top 10 cele mai bune masini folosite pentru filmari din industria cinematografica

Suntem siguri ca v-ati intrebat, uneori, cum reusesc echipele de filmare sa surprinda acele urmariri spectaculoase din peliculele de actiune? Nu e ceva extrem de complicat, dar e nevoie de masini si echipamente cu adevarat impresionante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )