Libnet.ro
UNICEF

01:05

and Sase persoane din Republica Moldova, ranite pe DN 2 intr-un accident de circulatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 and Sase persoane din Republica Moldova, ranite pe DN 2 intr-un accident de circulatie

And Sase persoane cu varste intre 22 si 39 de ani din Republica Moldova au fost ranite intr-un accident de circulatie produs in noaptea de duminica spre luni pe DN 2, in zona localitatii buzoiene Ramnicu Sarat. continuă pe Ziarul Bursa

Problemele tinerilor din Republica Moldova: saracie, somaj si boli

Tinerii din Republica Moldova se confrunta cu probleme precum saracia, oportunitati economice scazute, dar si probleme de sanatate. 29% dintre tineri nu au parte de o instruire profesionala si nu sunt angajati in campul muncii, iar alte 16% sunt plecati in cautarea unui loc de munca peste hotare.

Ciolos, anunt la Bruxelles: Romania va sprijini inclusiv financiar Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a discutat, vineri, cu inaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe si Politica de Securitate, Federica Mogherini, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre intentia Romaniei de a sprijini, inclusiv financiar, Republica Moldova.

Principiul separarii puterilor in stateste incalcat grav in Republica Moldova

In Republica Moldova este incalcat grav principiul separarii puterilor in stat, deoarece justitia este subordonata puterii legislative si executive. Daca principiul separarii puterilor in stat ar functiona, fiecare persoana de rang inalt: presedinte, premier, ministru sau deputat, ar trebui sa raspunda in fata justitiei daca au incalcat legea.

Vlad Plahotniuc revine in Partidul Democrat din Republica Moldova

Omul de afaceri Vlad Plahotnic se intoarce in Partidul Democrat de la Chisinau. Acesta va participa direct la formarea majoritatii parlamentare.

Vladimir Plahotniuc revine in Partidul Democrat din Republica Moldova

Omul de afaceri Vladimir Plahotnic se intoarce in Partidul Democrat de la Chisinau. Acesta va participa direct la formarea majoritatii parlamentare.

Republica Moldova, gaura neagra a Europei

Imi amintesc cum, la un moment dat, s-a generalizat pentru Transnistria supranumele de gaura neagra a Europei. Nu stiu cine a fost autorul expresiei, insa ea a reusit sa descrie la perfectie esenta regiunii de est a Republicii Moldova asa cum exista ea din 1992 incoace: un refugiu pentru crima organizata din intreaga Europa de Est ex-sovietica, un paradis al traficului de droguri, arme, persoane.

Republica Moldova reintra in recesiune economica

Economia Republicii Moldova continua sa se afle in recesiune si va avea o relansare moderata in urmatorii ani, prognozeaza expertii economici de la Expert-Grup.

Dacian Ciolos, la Bruxelles: Romania va sprijini financiar Republica Moldova pe masura ce se fac reforme la Chisinau

Romania are intentia sa acorde un sprijin financiar Republicii Moldova in masura in care va vedea la Chisinau un guvern care sa faca reforme, a anuntat premierul Dacian Ciolos, care a discutat acest subiect.

Republica Moldova: Desemnarea unui candidat pentru functia de premier, amanata

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, care urma sa desemneze vineri un candidat pentru functia de premier, a amanat luarea unei astfel de decizii pentru luni, 21 decembrie.

Republica Moldova: Nicolae Timofti a transmis ambasadorilor europeni ca refuza sa cedeze presiunilor

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat joi, intr-o intalnire cu un grup de ambasadori ai unor tari din Uniunea Europeana, ca refuza sa cedeze presiunilor care sunt exercitate asupra sa si a familiei sale, cu scopul de a influenta deciziile care privesc chestiunile importante ale tarii, precum desemnarea unui nou premier.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )