Libnet.ro
UNICEF

16:00

O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 14

B1 B1,
O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite intr-un accident produs pe DN 14

Un tanar in varsta de 27 ani a murit, iar alte cinci persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe Drumul National 14, in localitatea Rusi din judetul Sibiu, relateaza. continuă pe B1

O persoana a murit si alte patru au fost ranite intr-un accident produs pe DN1

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident rutier produs pe DN1, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un camion, relateaza B1 TV. Accidentul a avut loc.

Florida: Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite intr-o explozie de gaz produsa la o inchisoare

Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite, joi, dupa ce o zona a unei inchisori din Florida, in sud-estul Statelor Unite, s-a prabusit in urma unei aparente explozii de gaz, informeaza.

Explozie la o inchisoare din Florida. Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte peste 100 au fost ranite, joi, dupa ce o zona a unei inchisori din Florida, in sud-estul Statelor Unite, s-a prabusit in urma unei aparente explozii de gaz.

Focuri de arma intr-un depozit FedEx din Atlanta. 6 persoane au fost ranite

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-un depozit FedEx foto jos) din periferia orasului Atlanta statul Georgia, SUA). Politistii sositi la locul incidentului armat.

SUA: Incident armat la o filiala a companiei FedEx din Georgia. Sase persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti, intr-un atac armat ce a avut loc la o filiala a companiei FedEx din statul american Georgia, potrivit ABC News. Dana Pierce, un purtator de cuvant al politiei, a confirmat.

Carambol pe DN1, la intrarea in Bucuresti: doua femei au fost ranite usor in urma unui accident in care au fost implicate patru masini

Doua femei au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc marti dimineata, pe DN1, in zona Liceului Francez, si in care au fost implicate patru masini. Din primele informatii se pare ca unul dintre soferi a franat brusc.

Carambol pe DN1, la iesirea din Bucuresti: Trei persoane au fost ranite

Un carambol s-a produs, marti dimineata, pe Drumul National 1, la iesirea dinBucuresti, relateaza B1 TV. in accident au fost implicate patru masini, iar trei persoane au fost ranite. Accidentul s-a produs.

Seul: zeci persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune

Zeci de persoane au fost ranite, vineri, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune la metroul din Seul, in Coreea de Sud, relateaza AFP. in urma impactului, unul dintre trenuri a deraiat. Pasagerii au fost.

Seul: Zeci de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune

Zeci de persoane au fost ranite, vineri, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune la metroul din Seul, in Coreea de Sud, relateaza AFP. in urma impactului, unul dintre trenuri a deraiat. Pasagerii au fost.

Istanbul: Cel putin 138 de persoane au fost arestate si alte 51 au fost ranite

Cel putin 138 de persoane au fost arestate si alte 51 au fost ranite, joi, la Istanbul in cadrul confruntarilor dintre politie si manifestanti cu ocazia demonstratiilor de 1 Mai, informeaza rt. com. Persoanele .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )