Libnet.ro
UNICEF

21:15

Peste 100 de documentare, la Astra Film Festival Sibiu

Adevărul Adevărul,
Peste 100 de documentare, la Astra Film Festival Sibiu

Un numar de 101 filme documentare vor fi prezentate in cadrul celei de-a 25-a editii a festivalului Astra ce va avea loc la Sibiu in perioada 15 - 21 octombrie, iar jumatate dintre acestea vor participa in cinci sectiuni competitionale. continuă pe Adevărul

Alba Iulia Music Film Festival - trei zile de muzica si film in Cetatea Alba Carolina. Florin Piersic, invitat de onoare

Florin Piersic, actorul roman cu o prestigioasa cariera artistica in film, teatru si televiziune, este invitatul de onoare al celei de-a 6-a editii a Alba Iulia Music Film Festival AIMFF). Florin Piersic se va afla, la Alba Iulia, sambata, 1 septembrie, pentru a se intalni cu publicul si a prezenta unul dintre filmele din colectia impresionanta de productii in care a jucat rolul principal.

Transilvania Train, la a doua editie: Peste 100 de turisti au explorat cultura si istoria Transilvaniei

Transilvania Train a ajuns la a doua editie. Peste 100 de calatori si-au petrecut vacanta in trenul turistic care i-a plimbat prin cele mai frumoase zone din Transilvania, vizitand Sighisoara, Medias, Alba-Iulia, Sebes, Sibiu si Fagaras.

Promotie la biletele Air France si KLM: Peste 100 de destinatii, reduse cu pana la 40%

Air France si KLM lanseaza campania promotionala de toamna, cu reduceri la biletele de avion de pana la 40%. Turistii pot alege dintr-o lista extinsa de destinatii din aproape toata lumea, cu peste 100 de destinatii intercontinentale dar si destinatii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )