Libnet.ro
UNICEF

19:00

Peste 100 de nou-nascuti din Hunedoara au fost privati de vaccinul antihepatic

Adevărul Adevărul,
Peste 100 de nou-nascuti din Hunedoara au fost privati de vaccinul antihepatic

Peste 100 de nou-nascuti din judetul Hunedoara au fost privati de vaccinul antihepatic, dupa ce din 15 iulie in maternitatile spitalelor hunedorene nu au mai fost astfel de vaccinuri. Cei de la Directia de Sanatate Publica Hunedoara nu stiu cand vor veni vaccinurile necesare bebelusilor. continuă pe Adevărul

Peste 100 de persoane disparute, gasite de politisti in ultima saptamana. Dintre acestea, 62 sunt minori

Peste 100 de persoane care au fost date disparute in ultima saptamana, dintre care 62 sunt minori, au fost gasite in ultima saptamana de politistii structurilor de investigatii criminale din intreaga tara.

Peste 100 de kilometri de drumuri forestiere, distrusi de viitura

Peste 100 de kilometri de drumuri forestiere, din judetul Valcea, au fost distrusi de viitura, saptamana trecuta. Valoarea pagubelor depaseste cateva zeci de milioane de lei.

Noi manevre militare ruse la granita cu Ucraina. Peste 100 de avioane de lupta participa la exercitii

Autoritatile din Kiev sunt ingrijorate din cauza lansarii unor noi manevre militare ruse la granita cu Ucraina. Peste 100 de avioane de lupta participa la aceste manevre, informeaza AFP. Potrivit Ministerului.

Peste 100 de elevi din tara vor participa la Olimpiada Stiinte pentru Juniori, organizata la Targoviste

Judetul Dambovita organizeaza in acest an etapa nationala a Olimpiadei interdisciplinare de chimie, biologie si fizica Stiinte pentru juniori, la care vor participa 108 elevi din toate judetele tarii.

Un feribot cu 200 de persoane la bord a naufragiat in Bangladesh: Peste 100 de oameni, dati disparuti

Un feribot cu aproximativ 200 de persoane la bord s-a rasturnat, luni, pe un rau din centrul Bangladeshului, au anuntat reprezentanti ai politiei si administratiei locale, citati de AFP. Feribotul transporta un.

China: 65 de morti si peste 100 de raniti in urma unei explozii intr-o fabrica

O explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei s-a soldat cu 65 de morti si un numar inca nedeterminat de raniti.

Bogdan Buta, director general TiMAF: Ne asteptam la peste 100.000 de vizitatori; autoritatile publice ar trebui sa se implice in dezvoltarea infrastructurii

Festivalul International de Muzica si Arta Transilvania TiMAF), aflat la cea de-a patra editie, pentru care este alocat un buget de circa 400. 000 de euro, va inaugura Sala Polivalenta din Cluj prin concertul artistului James Blunt. Bogdan Buta,.

Trafic deviat pe DN7 din cauza unui protest al angajatilor termocentralei Mintia din Hunedoara

Protestul angajatilor termocentralei Mintia din Hunedoara a blocat, timp de 20 de minute, circulatia rutiera pe DN7 Deva-Ilia. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul a fost deviat pe ruta DJ 706A Ilia - Branisca - Soimus.

Aproximativ 300 de angajati ai Termocentralei Mintia din Hunedoara protesteaza fata de reducerea de sporuri

Aproximativ 300 de angajati ai Termocentralei Mintia ce face parte din Complexul Energetic Hunedoara, protesteaza, luni, fata de intentia de reducere a programului de lucru, precum si fata de semnarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )