Libnet.ro
UNICEF

20:15

Trafic deviat pe DN7 din cauza unui protest al angajatilor termocentralei Mintia din Hunedoara

România Liberă România Liberă,
Trafic deviat pe DN7 din cauza unui protest al angajatilor termocentralei Mintia din Hunedoara

Protestul angajatilor termocentralei Mintia din Hunedoara a blocat, timp de 20 de minute, circulatia rutiera pe DN7 Deva-Ilia. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul a fost deviat pe ruta DJ 706A Ilia - Branisca - Soimus. continuă pe România Liberă

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza unui INCENDIU PUTERNIC

Traficul a fost deviat pe Autostrada Soarelui, intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu de vegetatie care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din.

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui incendiu de vegetatie din apropiere

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 17:30), pe Autostrada Soarelui, circulatia este intrerupta intre Lehliu si Drajna, din cauza unui incendiu care.

Autostrada Soarelui, blocata din cauza unui incendiu de vegetatie. Traficul a fost deviat

Traficul pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu dificultate din cauza unui incendiu izbucnit la kilometrul 82, pe sensul de mers catre Bucuresti, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Soseaua este acoperita de un fum dens.

Intarzieri in Gara de Nord, din cauza unei defectiuni

Mai multe trenuri au intarzieri, duminica dimineata, la plecarea din si sosirea in Gara de Nord, din cauza unui pantograf blocat la un macaz aerian in Depoul CFR Bucuresti Calatori si intreruperii tensiunii in linia de contact intre 5. 45 si 7. 00, au declarat reprezentantii CFR citati de Mediafax.

intarzieri in Gara de Nord, din cauza unor defectiuni

Mai multe trenuri au intarzieri, duminica dimineata, la plecarea din si sosirea in Gara de Nord, din cauza unui pantograf blocat la un macaz aerian in Depoul CFR Bucuresti Calatori si intreruperii tensiunii.

Pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Bucuresti, se circula in coloana

Traficul pe Autostrada Soarelui s-a desfasurat, duminica dupa-amiaza, cu dificultate din cauza unui incendiu izbucnit la kilometrul 82, pe sensul de mers catre Bucuresti, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Incendiul a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii, iar circulatia a fost intrerupta pe ambele sensuri pana cand s-a finalizat interventia pompierilor.

Compania aeriana rusa Dobroliot si-a suspendat zborurile din cauza sanctiunilor UE

Compania aeriana low-cost Dobroliot, o filiala a Aeroflot, a anuntat duminica suspendarea zborurilor sale din cauza sanctiunilor economice impuse Rusiei de Uniunea Europeana, informeaza Mediafax.

Nu va faceti tema de campanie din religia unui posibil contracandidat!

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu il indeamna pe premierul Victor Ponta, intr-o scrisoare deschisa, sa nu isi faca tema de campanie din religia unui posibil contracandidat, avand ca subiect atacurile lansate recent de Ponta, pe teme religioase si etnice, la adresa lui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat primit astazi de redactie.

Germania pune punct unui proiect militar cu Rusia din cauza situatiei din Ucraina

Germania pune punct unui proiect militar cu Rusia din situatiei din Ucraina. Dealtfel, proiectul a fost suspendat inca din luna martie, situatia sa fiind incerta pana acum, transmite Mediafax, care citeaza cotidianul Suddeutsche Zeitung.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )