Libnet.ro
UNICEF

20:00

Peste 100 de unitati scolare au ales scenariul rosu, iar elevii vor invata exclusiv in mediul online

Adevărul Adevărul,
Peste 100 de unitati scolare au ales scenariul rosu, iar elevii vor invata exclusiv in mediul online

Ministrul Educatiei Monica Anisiei a anuntat joi, dupa o sedinta la Ministerul Educatiei la care a participat si vicepremierul Raluca Turcan, ca elevii din 7. 116 scoli merg la cursuri, in alte 2. 711 va fi aplicat scenariul hibrid, iar copiii din 101 scoli vor invata online, precizand ca inca sunt asteptate date din unele judete. continuă pe Adevărul

Cel putin 18 scoli din Bucuresti vor urma scenariul rosu, cu toti elevii acasa

Pana joi seara, 18 unitati scolare din Capitala anuntasera ca vor incepe anul scolar 2020 - 2021 pe .

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Cum va incepe noul an scolar. Localitate fara niciun caz de COVID-19, inclusa din greseala in scenariul rosu

Ministerul Sanatatii a publicat incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori pe fiecare localitate in parte. Singura localitate din judetul Timis inclusa in scenariul rosu, cu un indice de 6,43 la 1. 000 de locuitori a fost incadrata in acest scenariu dintr-o eroare.

Cum va arata Romania peste 100 de ani. Schimbarile majore din intreaga lume

Oamenii de stiinta au creionat din cuvinte cum va arata lumea peste 100 de ani. Astfel, printre alte minunatii, atunci cand vei vrea sa faci gratar va trebui sa isi faci cele necesare, carne, mici, carnati, la imprimanta 3D. Oamenii de stiinta au previzionat cum va arata lumea peste 100 de ani. Casele, construite doar .

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

O scoala din Bucuresti incepe cursurile in scenariul rosu. Motivul pentru care a fost luata aceasta decizie

Scoala Gimnaziala I. Duca va incepe cursurile potrivit scenariului rosu toti elevii vor invata online - n. r. ), a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Roxana Cercel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )