Libnet.ro
UNICEF

19:31

Romania are acum peste 14.400 de locuri de munca vacante. Ce joburi puteti sa vanati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania are acum peste 14.400 de locuri de munca vacante. Ce joburi puteti sa vanati

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Wall-Street Ro

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Aproape 1.500 locuri de munca vacante in Capitala

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca AMOFM) Bucuresti a anuntat, astazi, 1. 413 locuri de munca vacante, pentru perioada 27. 03, dintre care 397 pentru studii superioare, 301 pentru studii medii, 438 pentru muncitori calificati si 277 pentru muncitori necalificati, conform unui comunicat trimis redactiei.

Aproape 14 mii de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat astazi 14. 002 locuri de munca vacante in toata tara, potrvit unui comunicat trimis redactiei.

A scazut numarul de locuri de munca vacante. Unde muncim?

Numarul locurilor de munca vacante a scazut in ultimele trei luni ale anului trecut cu 1. 600, la 31. 400, fata de trimestrul al treilea, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2012 este mai mare cu 8. 200, a anuntat vineri Institutul National de.

Rata locurilor de munca vacante a fost de 0,74%

In trimestrul al patrulea din anul trecut, rata locurilor de munca vacante a fost de 0,74%, in scadere cu 0,04% fata de trimestrul precedent, dar in urcare cu 0,19% in raport cu acelasi trimestru din 2012, conform unui studiu al Institutului National de Statistica INS) realizat pe 21 de mii de unitati economico-sociale.

Business B1 la zi: Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale din regiune

Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale platite de angajatori si angajati din regiune - de 55% din salariu, ceea ce favorizeaza munca la negru, cu efect negativ asupra venuiturilor.

Romania are probleme cu coruptia

Coruptia institutionala a continuat sa reprezinte o problema larg raspandita in Romania in 2013, afectand toate sectoarele societatii, mentioneaza sectiunea cu privire la Romania din Raportul Departamentului de Stat al SUA cu privire la situatia drepturilor omului in 2013, facut public astazi la Washington.

Raport SUA: Romania are probleme cu coruptia si exista ingerinte politice in justitie

Romania este afectata de coruptie institutionala si exista tentative politice de compromitere a justitiei, constata Departamentul de Stat al SUA. Institutia denunta discriminarea sistematica a romilor,.

SUA: Romania are probleme cu coruptia si exista ingerinte politice in justitie.

Coruptia institutionala, discriminarea sistematica a romilor, abuzurile din penitenciare, amenintari la adresa jurnalistilor, declaratii antisemite, sunt doar cateva constatari ale Departamentul de Stat al SUA, intr-un raport despre Romania. Probleme majore privind drepturile omului includ tratamentul inadecvat si hartuirea de catre agenti de politie si jandarmi a detinutilor si romilor, inclusiv moartea unei persoane in custodia politiei, se arata in raportul privind situatia din Romania pe .

Romania are probleme cu baza industriala

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) asteapta hotararile luate de Comisia Europeana, in vederea reindustrializarii la nivelul Uniunii Europene UE), precum si a cresterii ponderii industriei in Produsul Intern Brut PIB) la nivel european, pana la 20% in 2020, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )