Libnet.ro
UNICEF

13:15

Peste 15.800 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Cluj si Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Peste 15.800 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Cluj si Bucuresti

Peste 15. 800 de locuri de munca sunt disponibile, marti, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala peste 1770) si in judetele Cluj 1600) si Prahova peste 1500). continuă pe România Liberă

Peste 14.600 de locuri de munca, disponibile luni, in toata tara

Peste 14. 600 de locuri de munca sunt disponibile, luni, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe locuri de munca se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova si Cluj, iar cei mai cautati sunt programatorii si confectionerii.

Statele Unite: Numarul locurilor de munca disponibile a atins un nivel record pentru ultimii 13 ani

Numarul de locuri de munca disponibile in Statele Unite a crescut cu 94. 000 posturi in iunie si a ajuns la 4,67 milioane la finele lunii, atingand astfel cel mai ridicat nivel din ultimii 13 ani, potrivit datelor.

Bursele care au adus cele mai mari castiguri din Primul Razboi Mondial si pana in prezent

Bursele din Australia, Africa de Sud si SUA au adus cele mai mare randamente investitorilor in cei 100 de ani trecuti de la inceperea Primului Razboi Mondial, arata o statistica realizata de catre publicata The Telegraph.

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

WALL-STREET.ro organizeaza a doua editie a retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Publicatia online de business WALL-STREET. ro organizeaza in aceasta toamna a doua editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

GALERIE FOTO Noaptea superlunii in lume. Cele mai frumoase imagini

Superluna a aparut pe cer in noaptea dintre 10 si 11 august. Si romanii au putut vedea satelitul natural al Pamantului mai mare, deoarece s-a apropiat de Terra. Am selectat cele mai frumoase imagini cu Superluna din intreaga lume.

Top 5 cele mai bune filme cu si despre cel de-al Doilea Razboi Mondial (partea II)

Cand vine vorba despre filme, categoriile care incadreaza genurile sunt o multime, iar printre cele mai apreciate si impresionante se numara cele de razboi, tocmai pentru ca au o poveste reala la baza.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

VIDEO Stand-up comedy cu Robin Williams: cele mai bune momente

Robin Williams, un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala, este unul dintre putinii artisti americani care au reusit sa aiba succes atat in televiziune, cat si in circuitul show-urilor de stand-up comedy. Indragitul actor american, in varsta de 63 de ani, a murit luni, explicatia cea mai probabila a decesului fiind sinuciderea. Urmareste in articol o selectie a celor mai reusite reprezentatii de stand-up comedy ale actorului: .

Cum aratau la inceput 10 dintre cele mai mari si mai populare site-uri web

Chiar si cei mai grozavi dintre noi am avut inceputuri mai umile, la fel cum este si in cazul site-urilor web. Chiar si platforme online gigantice precum Amazonul, YouTube-ul, Facebook-ul, Twitterul au fost mai demult pagini banale, cu designuri simple si fara surse de amuzament care sa te faca sa vrei sa navighezi pe ele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )