Libnet.ro
UNICEF

12:45

Peste 180 de persoane, retinute la New York la prima aniversare a miscarii Occupy.

România Liberă România Liberă,
Peste 180 de persoane, retinute la New York la prima aniversare a miscarii Occupy.

Aproximativ 1. 000 de persoane au celebrat luni la New York prima aniversare a miscarii Occupy Wall Street, in cadrul unei manifestatii marcate de tensiuni cu politia care a retinut mai mult de 180 de manifestanti, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si: Miscarea Occupy Wall Street va marca un an de la fondare prin blocarea Bursei din New York Suntem acolo pentru a ne face ascultata vocea, pentru a protesta fata de aviditatea Wall Street, a declarat Bill Dobbs, unul dintre . continuă pe România Liberă

Occupy Wall Street aniverseaza un an: 35 de persoane au fost arestate la New York

Circa 35 de persoane au fost arestate luni dimineata la New York langa Wall Street, in timpul unei manifestatii a miscarii Occupy Wall Street care celebreaza luni prima aniversare, relateaza AFP.

Peste 200 de persoane, retinute la Anvers in cursul unui miting de protest

Aproximativ 230 de persoane au fost retinute sambata seara, in orasul belgian Anvers, in cursul unui miting de protest fata de filmul Inocenta musulmanilor, informeaza AFP.

Catalin Botezatu a plecat la New York! Isi prezinta colectia la Waldorf Astoria!

Catalin Botezatu a decolat ieri dimineata, alaturi de echipa lui de profesionisti, avand ca destinatie New York-ul. Designerul a fost, pentru a opta oara invitat la celebrul festival de moda New York Couture Fashion Week. Continue reading .

Corina Suteu, fost director ICR New York: Nu dorim sa fim complici la aceasta agonie ...

Corina Suteu, care, pana vineri, a ocupat, timp de sase ani, functia de director al Institutului Cultural Roman ICR) din New York, a detaliat, intr-o scrisoare remisa Mediafax, motivele demisiei sale si a Oanei Radu, vicepresedinte al institutiei. Citeste si: PSD si PDL anunta numele celor propusi pentru a face parte din conducerea ICREFECTELE numirii lui Marga la ICR. Corina Suteu a demisionat din functia de director al Institutului din New York Decizia vine ca un raspuns natural la .

Directorul ICR din New York, Corina Suteu, a demisionat

Directorul ICR din New York Corina Suteu ocupa aceata functie din anul 2006. Sub conducerea sa, ICR New York a fost una dintre cele mai active filiale ale Institutului Cultural Roman. in primavara, institutia a.

Aproximativ 150 de persoane retinute, in urma unui miting neautorizat la ambasada americana din Paris

Aproximativ 150 de persoane au fost retinute, ieri seara, in cursul unui miting neautorizat, marcat de violente sporadice, desfasurat in fata ambasadei americane din Paris in semn de protest fata de filmul considerat antiislam produs in SUA, informeaza AFP, potrivit Antena3. ro.

Aproximativ 150 de persoane retinute, in urma unui miting neautorizat la ambasada americana din Paris

Aproximativ 150 de persoane au fost retinute, sambata seara, in cursul unui miting neautorizat, marcat de violente sporadice, desfasurat in fata ambasadei americane din Paris in semn de protest fata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )