Libnet.ro
UNICEF

01:05

Occupy Wall Street aniverseaza un an: 35 de persoane au fost arestate la New York

Hotnews Hotnews,
Occupy Wall Street aniverseaza un an: 35 de persoane au fost arestate la New York

Circa 35 de persoane au fost arestate luni dimineata la New York langa Wall Street, in timpul unei manifestatii a miscarii Occupy Wall Street care celebreaza luni prima aniversare, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Miscarea Occupy Wall Street va marca un an de la fondare prin blocarea Bursei din ...

Miscarea Occupy Wall Street marcheaza un an de la fondare, ocazie cu care intentioneaza sa blocheze bursa din New York, situatie care ar genera o interventie dura a fortelor de ordine, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Infiintata pe 17 septembrie 2011 la Manhattan, pe fondul crizei financiare, miscarea Occupy Wall Street a surprins prin entuziasmul spontan pe care l-a generat in randul populatiei. Protestand fata de coruptie, institutii financiare si acordarea de asistenta financiara .

Occupy Wall Street implineste un an de proteste

Miscarea Occupy Wall Street sarbatoreste, luni, prima aniversare, iar activistii intentioneaza sa iasa pe strazile din New York, ca sa marcheze momentul, potrivit Reuters.

Topul celor mai mari advertiseri in primul semestru

Companiile din domeniul medical, operatorii telecom si producatorii de dulciuri au fost cei mai mari investitori in publicitate in primul semestru din acest an, conform datelor oferite Wall-Street. ro de catre agentia de media Initiative.

Turcia vrea sa construiasca in Istanbul un centru comercial global, de tip Wall Street

Turcia planuieste sa construiasca un Wall Street la Istanbul, investitia ajungand pana la 2,6 miliarde de dolari, astfel incat orasul sa isi asume rolul istoric de centru comercial global, anunta.

Amazon a ajuns in Iasi la peste 100 de angajati. Centrul continua recrutarile

Centrul de software deschis de retailerul Amazon la Iasi in 2005 a ajuns la peste 100 de angajati, iar recrutarile continua, a declarat pentru Wall-Street. ro, Lucian Vornicu, directorul general al Amazon Development Center Romania.

Interviu cu seful Honeywell Building Solutions: Romania are un potential fantastic, dar legislatia va trage inapoi

Aflat la finalul saptamanii trecute la cea de-a treia vizita in Romania din ultimii sapte ani, Paul Orzeske foto), presedintele grupului Honeywell Building Solutions, a vorbit in cadrul unei intalniri cu Wall-Street. ro despre atuurile tarii noastre in.

Un Mercedes a fost vandut pentru 4,5 mil. $ dupa ce a stat in garaj 84 de ani

Un Mercedes clasa S din 1928, nerestaurat, care a fost tinut intr-un garaj timp de 84 de ani de o familie engleza, a fost vandut la o licitatie din Marea Britanie pentru o suma peste asteptari de 4,5 milioane de dolari, relateaza Bloomberg, potrivit.

Turcia vrea sa construiasca un centru financiar de tipul Wall Street

Turcia vrea sa construiasca, la Istanbul, un centru financiar international de tipul Wall Street, pe malul Marii Marmara, intr-o investitie de 2,6 miliarde de dolari, conform Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )