Libnet.ro
UNICEF

18:30

Peste 20 de persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro: Printre acestia, procurorul Angela Nicolae si fiul ei

B1 B1,
Peste 20 de persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro: Printre acestia, procurorul Angela Nicolae si fiul ei

Peste 20 de persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, in care este implicat si senatorul PSD Nicolae Badalau. Printre cei retinuti este procurorul Angela Nicolae, dar. continuă pe B1

27 de persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro: Printre acestia, procurorul Angela Nicolae si fiul ei

27 de persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, in care este implicat si senatorul PSD Nicolae Badalau. Printre cei retinuti este procurorul Angela Nicolae, dar si.

Dosarul de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro: 27 de persoane retinute, printre acestea si liderul gruparii (surse)

Un numar de 27 de persoane au fost retinute, pana in prezent, si alte cateva au interdictia de a parasi tara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, au declarat surse judiciare marti pentru Agerpres.

VIDEO Dosarul de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro: 27 de persoane retinute, printre acestea si liderul gruparii (surse)

Un numar de 27 de persoane au fost retinute, pana in prezent, si alte cateva au interdictia de a parasi tara in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 50 de milioane de euro, au declarat surse judiciare marti pentru Agerpres.

Senatorul PSD Niculae Badalau, urmarit penal de DNA, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale pentru senatorul PSDNicolar Badalau, implicat in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Senatorul PSD Niculae Badalau, urmarit penal de DNA, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale pentru senatorul PSDNicolar Badalau, implicat in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

UPDATE Perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Sunt vizati si angajati din Ministerul de Finante si un senator/ Kovesi: Sunt si alte persoane cu functii importante

Anchetatorii fac luni dimineata 160 de perchezitii domiciliare la sediile unor firme si locuinte din Bucuresti si din judetele Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi si Ialomita. Acestea au loc intr-un dosar care priveste activitatea a peste 100 de firme romanesti si straine care ar fi prejudiciat statul cu 50 de milioane de euro. UPDATE In dosar ar fi implicati si un senator, suspectat ca ar fi protejat gruparea de evaziune fiscala, potrivit Mediafax. UPDATE 2 Procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi, a declarat ca sunt si alte persoane cu functii importante implicate in dosar. Da, sunt si alte persoane cu functii importante, dar detalii vor putea fi oferite tot dupa ce se termina activitatile procedurale, a afirmat Kovesi la plecare de la sediul CSM, potrivit Agerpres.

UPDATE Perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro. Sunt vizati si angajati din Ministerul de Finante si un senator/ Kovesi: Sunt si alte persoane cu functii importante/ Se fac perchezitii la biroul si domiciliul unui procuror d

Anchetatorii fac luni dimineata 160 de perchezitii domiciliare la sediile unor firme si locuinte din Bucuresti si din judetele Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi si Ialomita. Acestea au loc intr-un dosar care priveste activitatea a peste 100 de firme romanesti si straine care ar fi prejudiciat statul cu 50 de milioane de euro. Surse din apropierea dosarului au confirmat pentru HotNews ca e vorba de angajati atat ai ANAF, cat si ai Ministerul Finantelor Publice, majoritatea fiind din teritoriu. Este vorba de o serie de angajati care prin functiile pe care le detineau in teritoriu erau implicati in operatiunile ilegale pe care le urmaream in acest dosar , au declarat sursele citate. UPDATE 3 Se fac perchezitii la biroul si domiciliul unui procuror - sef de birou in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, arata DNA intr-un nou comunicat. UPDATE 2 Procurorul sef DNA Laura Codruta Kovesi, a declarat ca sunt si alte persoane cu functii importante implicate in dosar. Da, sunt si alte persoane cu functii importante, dar detalii vor putea fi oferite tot dupa ce se termina activitatile procedurale, a afirmat Kovesi la plecare de la sediul CSM, potrivit Agerpres. UPDATE In dosar ar fi implicati si un senator, suspectat ca ar fi protejat gruparea de evaziune fiscala, potrivit Mediafax.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul acesteia, arestati preventiv in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 50 de milioane euro

Procuroarea de la Parchetul instantei supreme Angela Nicolae si fiul acesteia, Daniel, au fost arestati pentru 29 de zile, in dosarul de evaziune fiscala in domeniul alimentar, a hotarat marti Inalta Curte de Casatie si Justitie. Intrucat ordonantele de retinere pe numele celor doi au expirat dupa ora 19:00, inculpatii au parasit sala de judecata, urmand a fi ridicati de catre organele de politie dupa primirea mandatelor de arestare. La iesirea din sala de judecata, Angela Nicolae a aratat ca nu opteaza sa ramana la instanta in asteptarea agentilor de politie, care au plecat dupa expirarea ordonantelor de retinere, si ca doreste sa se duca acasa sa se schimbe. Sunt nevinoata, a mai spus Nicolae la iesirea din sala. Decizia instantei supreme nu este definitiva, ci poate fi atacata cu recurs tot la Inalta Curte.

Procuroarea Angela Nicolae si fiul ei, retinuti in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Procuroarea Angela Nicolae de la PiCCJ si fiul sau, Daniel Nicolae, au fost retinuti luni seara de procurorii DNA in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, spun surse judiciare.

Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae, implicati in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau si procurorul sef de birou de la Parchetul iCCJ Angela Nicolae sunt cele doua nume vehiculate in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, sustin surse.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )