Libnet.ro
UNICEF

18:00

Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae, implicati in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

B1 B1,
Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae, implicati in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau si procurorul sef de birou de la Parchetul iCCJ Angela Nicolae sunt cele doua nume vehiculate in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro, sustin surse. continuă pe B1

EVAZIUNE. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae cerea bani ...

Procurorul Angela Nicolae, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este audiata de mai multe ore la DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Specialistii nu exclud retinerea ei in aceasta seara. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in favoarea firmelor implicate in reteaua de evaziune si ca a facut interventii o perioada mai lunga de timp, sustin surse .

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae , ...

Angela Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. Mai sunt retinute circa alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae. Procurorii vor cere mandate de arestare maine, de la instanta Inaltei Curti de Castie si Justitie. Din interceptari ar rezulta ca procurorul Angela Nicolae cerea bani pentru interventii la Parchete in .

RETINERI la DNA. in dosarul senatorului PSD Badalau, procurorul sef Angela Nicolae, ...

Angela Eugenia Nicolae, procuror, sefa Biroului Relatii Internationale din Parchetul General, este retinuta de DNA pentru trafic de influenta in dosarul in care este invinuit si senatorul PSD Nicolae Badalau. ar mai fi retinute alte 20 de persoane, intre care si fiul procuroarei, Daniel Nicolae, spun sursele Romaniei Libere. De asemenea, intre retinuti ar fi si patronii libanezi de la Avicola Mihailesti-Giurgiu. DNA a confirmat retinerea doar a doua persoane si anume a procurorului Angela .

Senatorul PSD Niculae Badalau si procurorul PICCJ Angela Nicolae, in dosarul de evaziune

Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Badalau si procurorul sef de birou de la Parchetul ICCJ Angela Nicolae sunt numele vehiculate in dosarul de evaziune fiscala in care sunt cercetate peste 50 de persoane, intre care si angajati ai Ministerului de.

PERCHEZITII. Senatorul PSD Nicolae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae de la ...

UPDATE DNA face perchezitii la biroul unui procuror sef birou Angela Nicolae de la Parchetul General. Procurorul Angela Nicolae sprijinea, prin trafic de influenta, o vasta retea de firme care faceau evaziune fiscala. Din retea ar face parte si senatorul PSD Nicolae Badalau. Reteaua era sprijinita si de functionari de la Ministerul Finantelor. Se fac perchezitii la peste 100 de firme, cu patroni romani si straini din cinci judete si din Capitala; se fac perchezitii domiciliare, in total .

PERCHEZITII. Sunt vizati senatorul Nicolae Badalau si procurorul sef Angela Nicolae de ...

UPDATE Perchezitii la biroul unui procuror sef birou de la Parchetul General DNA face perchezitii la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, procurorul, sef de birou, Angela Nicolae fiind suspectat de trafic de influenta intr-un caz complex de coruptie si evaziune fiscala de peste 50 de milioane de euro. In dosar este implicat si senatorul PSD Nicolae Badalau. Procurorul Angela Nicolae este sefa biroului Relatii Internationale ale Parchetului; a fost ani la rand .

Senatorul PSD Niculae Badalau, urmarit penal de DNA, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale pentru senatorul PSDNicolar Badalau, implicat in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

Senatorul PSD Niculae Badalau, urmarit penal de DNA, in dosarul de evaziune fiscala de 50 de milioane de euro (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale pentru senatorul PSDNicolar Badalau, implicat in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro.

UPDATE DNA a inceput urmarea penala fata de Niculae Badalau - senatorul PSD cercetat in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Acesta s-a prezentat la sediul DNA si se declara nevinovat

Surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca senatorul PSD Niculae Badalau ar fi cercetat de procurorii DNA in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Badalau este senator PSD de Giurgiu, este presedintele filialei PSD Giurgiu si membru al comisiei pentru drepturile omului si minoritati din Senat. Pana la acest moment, Badalau n-a putut fi contactat. In fostul mandat de deputat, Badalau a fost membru in comisia de cercetare a abuzurilor si combaterea coruptiei. Potrivit televiziunilor de stiri, Badalau este cercetat pentru evaziune fiscala in industria carnii. UPDATE 15:05 DNA anunta ca a dispus inceperea urmarii penale fata de Nicolae Badalau, pentru trafic de influenta13:30 DNA explica modul de operare in cazul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Firme fantoma, straini racolati ca asociati, musamalizarea controalelor fiscale 12:00 EVZ scrie ca Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator, potrivit sursei citate. 11:40 Niculae Badalau a intrat in sediul DNA, transmit televiziunile de stiri11:20 Niculae Badalau a declarat la Antena3 ca este citat pentru ora 14:00 la DNA, precizand ca nu cunoaste motivele. Badalau a spus ca nu o cunoaste pe procuroarea Angela Nicolae, cercetata la randul ei in dosar. Badalau a adaugat ca nu are probleme cu justitia si ca suspiciunea legata de declaratia de avere pentru care a fost cerectat de ANI s-a rezolvat. Vezi declaratia de avere a senatorului PSD, Niculae BadalauVezi contractele cu statul raportate de familia Badalau in declaratia de interese .

UPDATE Niculae Badalau - senatorul PSD cercetat in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Acesta s-a prezentat la sediul DNA si se declara nevinovat

Surse apropiate anchetei au declarat pentru HotNews. ro ca senatorul PSD Niculae Badalau ar fi cercetat de procurorii DNA in dosarul evaziunii fiscale de 50 de milioane de euro. Badalau este senator PSD de Giurgiu, este presedintele filialei PSD Giurgiu si membru al comisiei pentru drepturile omului si minoritati din Senat. In fostul mandat de deputat, Badalau a fost membru in comisia de cercetare a abuzurilor si combaterea coruptiei. Potrivit televiziunilor de stiri, Badalau este cercetat pentru evaziune fiscala in industria carnii. In urma cu un an, fiul sau, Radu Gabriel Badalau, a fost trimis in judecata pentru inselaciune intr-un dosar cu masini furate, scrie publicatia Stiri Giurgiu. UPDATE 15:05 DNA anunta ca a dispus inceperea urmarii penale fata de Nicolae Badalau, pentru trafic de influenta13:30 DNA explica modul de operare in cazul evaziunii fiscale de 50 milioane euro: Firme fantoma, straini racolati ca asociati, musamalizarea controalelor fiscale 12:00 EVZ scrie ca Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 la un an de inchisoare cu executare la locul de munca, dupa ce ar fi furat patru saci cu grau. El a fost gratiat de Nicolae Ceausescu, decizie prin care i-a fost sters si cazierul si care i-a permis lui Badalau sa fie subprefect, prefect, deputat si acum senator, potrivit sursei citate. 11:40 Niculae Badalau a intrat in sediul DNA, transmit televiziunile de stiri11:20 Niculae Badalau a declarat la Antena3 ca este citat pentru ora 14:00 la DNA, precizand ca nu cunoaste motivele. Badalau a spus ca nu o cunoaste pe procuroarea Angela Nicolae, cercetata la randul ei in dosar. Badalau a adaugat ca nu are probleme cu justitia si ca suspiciunea legata de declaratia de avere pentru care a fost cerectat de ANI s-a rezolvat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )