Libnet.ro
UNICEF

21:30

Peste 200 de cazuri active de coronavirus in Alba. Judetul este pe panta ascendenta de 10 zile

Adevărul Adevărul,
Peste 200 de cazuri active de coronavirus in Alba. Judetul este pe panta ascendenta de 10 zile

In Alba au fost confirmate 18 cazuri noi de COVID-19, potrivit datelor transmise joi, 27 august, de catre Directia de Sanatate Publica. continuă pe Adevărul

Crestere cu 20% a cazurilor active de coronavirus in Alba, in ultimele sapte zile

Numarul de cazuri active de infectare cu COVID-19 in judetul Alba a crescut semnificativ in ultima saptamana. Peste 30 de persoane s-au adaugat pe lista celor care au virusul.

INTERACTIV Coronavirus: Romania vs. Europa. Situatia la zi la numarul de cazuri active. Romania e peste Italia sau Germania si peste toti vecinii din zona Cum arata situatia din Rep. Moldova

La zi Romania are acum mai multe cazuri active de persoane infectate cu COVID-19 decat Italia, tara cea mai grav afectata in debutul pandemiei de coronavirus si care mult timp a fost fanionul in ceea ce priveste gravitatea bolii. La fel si fata de Germania, Romania e mai sus pe grafic, chiar si in cazul datelor raportate la 100. 000 de locuitori. Cu toate datele pe grafic, se observa cum Romania, Republica Moldova sau Suedia, spre exemplu, sunt in plina ascensiune pe scara cazurilor active.

Breaza si Urlati orasele cu cele mai multe cazuri active de persoane testate pozitiv cu SARS-CoV-2

Autoritatile judetene au dat publicitatii pentru prima data situatia defalcata pe localitati a numarului de cazuri active a persoanelor testate pozitiv cu noul coronavirus.

Peste 200 de personalitati cer autoritatilor romane o pozitie ferma in sustinerea societatii civile din Belarus Printre semnatari: Andrei Plesu, Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Mihai Sora, Marius Manole si Tudor Chirila

Peste 200 de personalitati din Romania, artisti si oameni de cultura, reprezentanti ai mai multor ONG-uri au adresat o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, premierului Ludovic Orban si ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, prin care cer o pozitie ferma in sustinerea societatii civile si drepturilor omului in Belarus.

Peste 30 de cazuri noi de COVID-19 in Buzau. Pacientii au varste cuprinse intre 31 si 81 de ani

Un nou salt al numarului de cazuri de imbolnavire cu coronavirus, in judetul Buzau, tocmai cand situatia parea tinuta sub control.

Bezos, primul om cu o avere de peste 200 mld. dolari. De ce fondatorul Amazon nu a atins acest prag mai demult

Averea sefului Amazon, Jeff Bezos, a crescut la peste 202 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaires Index, ceea ce inseamna ca a devenit prima persoana ce a trecut pragul de 200 de miliarde de dolari, noteaza CNBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )