Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 385.000 de romani si bulgari vor ajunge in Marea Britanie in urmatorii cinci ani - raport

Hotnews Hotnews,
 Peste 385.000 de romani si bulgari vor ajunge in Marea Britanie in urmatorii cinci ani - raport

Cel putin 385. 000 de romani si bulgari vor veni in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor, la 1 ianuarie 2014, conform unui raport al Democracy Institute, care da vina pe guvernul britanic, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Studentii romani din Marea Britanie il contrazic pe ministrul de Externe.

Studentii romani din Marea Britanie ii contrazic pe ministrul de Externe, Titus Corlatean, pe premierul Victor Ponta si pe ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, in legatura cu verificarea dosarelor tinerilor ce se afla la studii. Intr-o scrisoare adresata redactiei Romania libera de un student roman, Viorel Tudose, se arata ca, de fapt, doar dosarele celor din Romania si Bulgaria sunt verificate. Mai mult si mai grav, sustine Viorel Tudose, studentii romani si bulgari sunt in pericol sa .

Londra: Rovana Plumb asigura ca nu va exista un val de romani in Marea Britanie la 1 ianuarie 2014

Nu va exista un val imens de romani care vor imigra in Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, a asigurat, marti, la Londra, ministrul Mediului,Rovana Plumb. Cu cer.

Mariana Campeanu: Marea Britanie sa le fie recunoscatoare romanilor ca primesc posturi pe care britanicii care traiesc din ajutoare sociale le refuza

Marea Britanie ar trebui sa fie recunoscatoare pentru faptul ca romanii si bulgarii accepta locuri de munca pe care muncitorii britanici ce primesc ajutoare sociale le ocolesc, a declarat ministrul roman al Muncii Mariana Campeanu. Imigrantii contribuie mult la PIB-ul britanic si ar trebui sa fie felicitati ca accepta locuri de munca libere in agricultura si servicii pe care britanicii care traiesc din ajutoare sociale refuza sa le accepte, a declarat ea pentru The Times, potrivit Daily Mail. Ministrul a mai declarat ca romanii acopera deja deficite in domenii-cheie britanice in profesiuni de infirmieri si asistenti sociali.

Marea Britanie ar trebui sa le fie recunoscatoare romanilor si bulgarilor. Ei contribuie mult la PIB-ul britanic

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, e de parere ca Marea Britanie ar trebui sa fie recunoscatoare pentru faptul ca romanii si bulgarii accepta locuri de munca pe care muncitorii britanici le ocolesc, acestia din urma preferand ajutoarele sociale.

Campeanu: Marea Britanie sa le fie recunoscatoare romanilor.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca Marea Britanie ar trebui sa fie recunoscatoare pentru faptul ca romanii si bulgarii accepta locuri de munca pe care muncitorii britanici ce primesc ajutoare sociale le ocolesc, transmite Mediafax. Imigrantii contribuie mult la PIB-ul britanic si ar trebui sa fie felicitati ca accepta locuri de munca libere in agricultura si servicii pe care britanicii care traiesc din ajutoare sociale refuza sa le accepte, a declarat Mariana Campeanu pentru .

Serviciile sociale din Marea Britanie i-au luat copilul unei femei inca aflat in pantec

Serviciile sociale dinEssex, Marea Britanie, au obtinut un ordin judecatoresc impotriva unei femei prin care i-au luat copilul inca aflat in pantec, printr-o operatie de cezariana. in justitie s-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )