Libnet.ro
UNICEF

22:15

Studentii romani din Marea Britanie il contrazic pe ministrul de Externe.

România Liberă România Liberă,
Studentii romani din Marea Britanie il contrazic pe ministrul de Externe.

Studentii romani din Marea Britanie ii contrazic pe ministrul de Externe, Titus Corlatean, pe premierul Victor Ponta si pe ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, in legatura cu verificarea dosarelor tinerilor ce se afla la studii. Intr-o scrisoare adresata redactiei Romania libera de un student roman, Viorel Tudose, se arata ca, de fapt, doar dosarele celor din Romania si Bulgaria sunt verificate. Mai mult si mai grav, sustine Viorel Tudose, studentii romani si bulgari sunt in pericol sa . continuă pe România Liberă

Stigmatele Romaniei in presa internationala: de la minerii care au facut legea cu batele in Piata Universitatii la imigrantii romani din Marea Britanie

Astazi este vorba de imigrantii romani din Marea Britanie, acum 24 de ani era vorba de minerii care faceau legea cu batele in Piata Universitatii. Imaginea Romaniei postdecembriste din presa internationala este impresurata cu stigmate care ne recomanda de fiecare data cand iesim din tara. Adevarul. ro va propune o trecere in revista a principalelor stigmate ale Romaniei, precum si posibile explicatii ale fenomenului in ansamblu.

Studentii romani din strainatate ureaza LA MULTI ANI Romaniei

Studentii romani din strainatate au urat La Multi Ani de 1 decembrie pe retelele de socializare. Acestia au arborat drapelul in campusurile universitare si le-au povestit colegilor despre Romania. Studentii.

VIDEO. Studentii romani din strainatate au sarbatorit Ziua Nationala.

Studentii romani din strainatate au sarbatorit pe 1 Decembrie alaturi de colegii lor Ziua Nationala a Romaniei. La 1 decembrie 2013 se implinesc 95 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Liga Studentilor Romani din Strainatate a realizat, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, doua clipuri cu urari de bine pentru romani de la straini din toate colturile lumii.

Stigmatele Romaniei in presa internationala: de la mineriadele si orfelinatele-lagare din 90 la imigrantii romani din Marea Britanie de astazi

Astazi este vorba de imigrantii romani din Marea Britanie, acum 24 de ani era vorba de minerii care faceau legea cu batele in Piata Universitatii. Imaginea Romaniei postdecembriste din presa internationala este impresurata cu stigmate care ne recomanda de fiecare data cand iesim din tara. Adevarul. ro va propune o trecere in revista a principalelor stigmate ale Romaniei, precum si posibile explicatii ale fenomenului in ansamblu.

Marea Britanie: Un constructor a gasit o comoara in timp ce isi renova casa

Richard Mason, un constructor din Marea Britanie a gasit o adevaarata comoara in timp ce isi renova casa, relateaza Daily Mail. in timp ce lucra la o casa de pe insula Lindisfarne, barbatul a gasit un vas.

Cum a ajuns casa de copii din Bistrita sa fie numita infern in presa din Marea Britanie

In anul 2010, casa de copii din Bistrita s-a nimerit intr-un scandal cu nucleul tocmai in Marea Britanie. Jurnalista de la The Telegraph care a ajuns pe meleaguri bistritene a comparat fara sa ezite orfelinatul din Bistrita cu o bucatica de iad, reprosand totodata romanilor ca desi s-au alocat fonduri de milioane de euro pentru a eradica astfel de institutii, ele sunt inca in picioare.

Mass-media din Marea Britanie sanctioneaza dur Ungaria, pe baza acuzatiilor de rasism si antisemitism

Comisarul ungar pentru Ocuparea Fortei de Munca, Laszlo Andor, l-a avertizat recent pe premierul britanic David Cameron ca risca sa afecteze imaginea tarii lui daca va impune imigrantilor restrictii ale ajutorului social. insa mass-media din Regat a reactionat dur fata de declaratiile oficialului ungur, evidentiind mai degraba probleme care pun la incercare Ungaria, in special curentul tot mai periculos de rasism si antisemitism.

Marea Britanie: A inceput procesul militarului britanic aproape decapitat pe strada din Londra

La un tribunaul din Old Bailey, Londra, a inceput, vineri, procesul militarului Lee Rigby, ce aproape a fost decapitat pe strada, relateaza AFP. Militarul Lee Rigby, a carui asasinare a socat Marea Britanie, a.

De la minerii care faceau legea cu batele in Piata Universitatii la imigrantii romani: stigmatele Romaniei postdecembriste

Astazi este vorba de imigrantii romani din Marea Britanie, acum 24 de ani era vorba de minerii care faceau legea in Piata Universitatii. Imaginea Romaniei din presa internationala, din perioada postdecembrista, este impresurata cu stigmate care ne recomanda de fiecare data cand iesim din tara. adevarul. ro va propune o trecere in revista a principalelor stigmate care au marcat Romania, precum si posibile explicatii ale fenomenului in ansamblu.

Traian Basescu, videoconferinta cu militarii romani din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina: Sa ne vedem cu bine acasa!

Presedintele Traian Basescu a avut, duminica, o videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii din Afganistan, Kosovo si Bosnia-Hertegovina, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. La.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )