Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 4.000 de romani care lucreaza in sistemul medical din UK, printre primii europeni vaccinati

Antena3 Antena3,
Peste 4.000 de romani care lucreaza in sistemul medical din UK, printre primii europeni vaccinati

Marea Britanie incepe vaccinarea impotriva COVID-19. Romanii care lucreaza in sistemul medical sunt printre primii europeni care vor beneficia de imunizare. continuă pe Antena3

LISTA: Antreprenori IT romani care s-au remarcat in anul 2020

De Ziua Nationala a Romaniei 2020, ne uitam cu admiratie si mandrie la antreprenorii romani care s-au remarcat in acest an plin de incercari si pentru comunitatea StartupCafe. ro. Iata o lista incompleta, evident) de antreprenori romani care ne ofera inspiratie.

TOP 5 inventatori romani care te fac mandru de tara ta, de Ziua Nationala a Romaniei

De-a lungul secolelor, am putea spune, Romania a dat lumii adevarate genii, cand vine vorba de inventica. Astazi, fiind 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, ne putem aminti si mandri, in acelasi timp, cu cei mai importanti inventatori romani. De Ziua Nationala a Romaniei ne mandrim cu geniile romanesti Astazi sarbatorim Ziua Natonala a Romaniei, .

Topul dezvoltatorilor de software din Romania, domeniu in care lucreaza peste 130.000 de IT-ist

Industria de software din Romania va creste cu aproximativ 12,5% in 2020, ajungand la un volum de business de aproximativ 8,2 miliarde de euro, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Cu toate acestea, cresterea este mai temperata decat in 2019, cand sectorul a inregistrat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde de euro, cu aproape 20% mai mult decat in 2018 si peste 69% raportat la 2015.

CORONAVIRUS |Povestea unei familii de romani care s-a mutat in Zanzibar din cauza masurilor de restrictie

O familie de romani a hotarat sa paraseasca meleagurile natalesi sa se stabileasca in Zanzibar, Tanzania, ca un raspuns original la masurile de resctritionare adoptate de autoritatile romane in co.

ORBAN, DESPRE ALEGERI: Singura problema care exista este legata de situatia in care un cetatean este din judetul Giurgiu, sa spunem, se afla internat intr-un alt judet

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca tuturor celor aflati in izolare, carantinare sau sunt internati in spital trebuie sa li se ofere dreptul de a vota prin intermediul urnei speciale mobile. Seful Executivului a adaugat ca exista intr-adevar o problema care este legata de faptul ca, in cazul in care este o persoana din judetul Giurgiu, de exemplu, si esti internata intr-un alt judet. Aici e foarte complicat de gasit o solutie, pentru ca dreptul de vot se exercita in cadrul circumscriptiei care este judetul, respectiv municipiul Bucuresti, a explicat prim-ministrul, citat de News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )