Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 5.300 de straini, cei mai multi din Franta si Austria, au venit in vara cu chartere pe litoral

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 5.300 de straini, cei mai multi din Franta si Austria, au venit in vara cu chartere pe litoral

Mai mult de 5. 300 de turisti straini au ajuns in vara anului trecut cu zboruri charter pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, cei mai multi dintre ei fiind austrieci, francezi si israelieni, iar pentru acest an s-au anuntat deja zboruri cu. continuă pe Wall-Street Ro

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

Top 10 fonduri in care romanii aveau cei mai multi bani la sfarsitul primului trimestru

Circa 316. 000 persoane au economii in fondurile de investitii locale, romanii preferand plasamentele in fondurile foarte putin riscante, primele noua nume din top incadrandu-se in aceasta categorie. Singurul fond din clasament care investeste in actiuni este totodata si singurul care a reusit in ultimul an sa aduca investitorilor un castig de peste 10%, de aproape trei ori mai mult decat dobanzile practicate de banci in prezent.

Loteria bonurilor fiscale: cat valoreaza un bon castigator. Cei mai multi norocosi sunt contabilizati din regiunea Moldova

Angajatii ANAF din toata tara au raportat astazi, 15 aprilie, numarul total de bonuri castigatoare depuse la agentiile din teritoriu.

Un film realizat de mai multi elevi romani, acceptat la Cannes: Tibi a inceput ca un proiect intre prieteni (VIDEO)

Mai multi elevi ai Colegiului National Gheorghe Lazar au realizat un film care a fost inscris si acceptat in sectiunea Short Film Corner a Festivalului de Film de la Cannes, prin care Festivalul de la Cannes.

Cat au pierdut cei mai bogati oameni din Rusia de pe urma crizei din Ucraina

Cei mai bogati 200 de oameni din Rusia au pierdut 73 miliarde de dolari in 2014, din cauza crizei din Ucraina si scaderii pretului petrolului, potrivit calculelor revistei Forbes. Apropiatii liderului de la Kremlin au fost cei mai afectati.

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in Siria

Unul dintre cei mai temuti teroristi din lume si cap al-Qaeda, Adel Radi al-Harbi, a fost ucis in lupte in apropierea orasului Idlib, aflat in nord-vestul Siriei, scrie Adevarul. Adel al-Harbi, care era adjunctul.

Kris Jenner isi lauda fiica si ginerele pe Facebook! Kim Kardashian si Kanye West, printre cei mai influenti oameni din lume!

Kris Jenner este mandra nevoie mare de fiica si ginerele ei, Kim Kardashian si Kanye West, fiindca cei doi au fost inclusi, de revista Time, in topul celor mai influenti oameni din lume! Uite cum ii lauda pe Facebook! .

Unde ii puteti admira lucrarile lui Matei Serban, unul dintre cei mai bine vanduti artisti romani contemporani

Motiv de bucurie pentru bucurestenii iubitori de arta! In perioada 18 aprilie - 30 aprilie 2015, galeria de arta ArtXpert Bucuresti prezinta expozitia Exquisite Works, semnata de pictorul Matei Serban.

Paradisul din Hawaii, dominat de zeita focului. Imagini spectaculoase cu puterea unuia dintre cei mai activi vulcani ai lumii

Fotograful Lance Page a surprins, intr-o filmare exceptionala puterea vulcanului Kilauea, cel mai activ din Hawaii. Nu am gasit nicaieri in lume un loc care sa ceara atat de mult respect si constientizare a.

Romanii isi ajuta semenii. Rata de refuz la donare de organe, una dintre cele mai mici din Europa

Rata de refuz la donarea de organe este in Romania de cel mult 20 la suta, una dintre cele mai scazute din Europa, a anuntat, vineri, corodonatorul national de transplant, Victor Zota, de Ziua Nationala a.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )