Libnet.ro
UNICEF

16:15

Peste 700 de jandarmi, in dispozitiv pentru meciul STEAUA Bucuresti - LUDOGORETS Razgrad

România Liberă România Liberă,
Peste 700 de jandarmi, in dispozitiv pentru meciul STEAUA Bucuresti - LUDOGORETS Razgrad

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine si siguranta publica la meciul de fotbal dintre F. STEAUA Bucuresti LUDOGORETS Razgrad, care se va disputa marti, 19 august, pe stadionul Arena Nationala din Capitala, incepand cu ora 21. Suporterilor oaspeti le-au fost puse la dispozitie 2500 de bilete. continuă pe România Liberă

Felix Brych arbitreaza meciul Steaua - Ludogoret, din play-off-ul Ligii Campionilor

Arbitrul german Felix Brych va conduce la centru meciul Steaua - Ludogoret Razgrad, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, informeaza site-ul UEFA.

Gardos, inclus de Piturca in lotul pentru meciul cu Grecia

Fundasul Florin Gardos a fost inclus, vineri la pranz, de selectionerul Victor Piturca pe lista jucatorilor din strainatate convocati de principiu pentru meciul cu Grecia, primul din calificarile pentru EURO 2016.

Lista stranierilor greci pentru meciul cu Romania

Claudio Ranieri, noul selectioner al nationalei Greciei, a anuntat lista celor 14 jucatori din strainatate convocati pentru meciul cu Romania din preliminariile EURO 2016.

Steaua pierde un titular pentru meciul cu Ludogoret

Mijlocasul stelist Cristi Tanase nu va putea fi pe teren, marti seara, in meciul dintre Steaua si Ludogoret din mansa tur a playoff-ului Ligii Campionilor.

Claudiu Keseru, laudat in presa internationala pentru dublu hattrick-ul reusit in meciul Steaua - Pandurii

Claudiu Keseru a inscris toate cele sase goluri prin care Steaua a realizat scorul campionatului, in partida cu Pandurii Targu Jiu, disputata vineri, in Ghencea. Evolutia atacantului ros-albastrilor a fost mentionata in presa internationala, culegand laude.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )