Libnet.ro
UNICEF

10:00

Peste 71 milioane de euro pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole

Hotnews Hotnews,
 Peste 71 milioane de euro pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a lansat luni mai multe sesiuni de primire a proiectelor de investitii pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole, valoarea totala a fondurilor disponibile prin PNDR 2020 depasind 71 de milioane de euro, informeaza agentia, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Consiliul Judetean Cluj vrea sa aloce peste 100 milioane lei pentru domeniul sanatatii in 2019

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a propus un proiect de buget care marcheaza un record in ceea ce priveste sumele destinate domeniului sanatatii. Astfel, proiectul care urmeaza a fi aprobat in luna aprilie prevede alocarea a 27. 000 lei pentru.

O companie municipala vrea sa cumpere tevi si accesorii in valoare de peste 27 milioane euro

Compania Municipala Energetica Bucuresti a lansat o licitatie prin care vizeaza achizitia de tevi si accesorii preizolate in valoare de 130,05 milioane lei 27,2 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

ANUL ACESTA MADR aloca 580 milioane de lei, ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina

Guvernul a aprobat schema de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, in sedinta de vineri, a transmis Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

Notino a vandut in 2018 parfumuri si produse de beauty in valoare de 328 milioane euro

Notino, retailer european online de parfumuri si produse de beauty, a obtinut anul trecut cele mai bune rezultate din cei 15 ani de activitate. In 2018, Notino a vandut parfumuri si produse de beauty in valoare de 328 milioane euro, in crestere cu.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 461 milioane euro in martie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 martie, de 32,03 miliarde euro, cu 461 milioane euro mai mici fata de cele inregistrate in 28 februarie.

POTRIVIT ACUE: Retelele de electricitate au nevoie de investitii de peste 10 miliarde euro

Retelele de transport si distributie a energiei electrice au nevoie de investiti de peste 10 miliarde de euro pentru inlocuirea infrastructurii cu durata de viata depasita, potrivit unui comunicat al Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

Compania Municipala Energetica Bucuresti vrea sa cumpere tevi si accesorii de 27 milioane euro

Compania Municipala Energetica Bucuresti a lansat o licitatie prin care vizeaza achizitia de tevi si accesorii preizolate in valoare de 130,05 milioane lei 27,2 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

ACTUALIZARE Social-democratii: Copiii ar fi primit alocatiile majorate inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari ------ Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor pentru copii anul acesta, au anuntat, astazi, reprezentantii Partidului Social Democrat.

Partidele au incasat in martie peste 13 milioane de lei din subventii de la stat / Mai mult de jumatate din suma, pentru PSD

Partidele parlamentare au incasat in luna martie peste 13,5 milioane de lei din subventii de la stat, din aceasta suma mai mult de jumatate fiind alocata PSD, potrivit datelor transmise marti de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). De altfel, PSD a fost marele castigator dupa intrarea in vigoare a noii legi privind finantarea partidelor politice, la inceputul anului trecut. Cea mai mare suma a fost obtinuta de partidul lui Liviu Dragnea in septembrie 2018 - peste 35 de milioane de lei. Anuntul AEP vine in aceeasi zi in care DNA a anuntat ca trezorierul PSD, Mircea Draghici, a fost pus sub urmarire penala pentru delapidare, fiind acuzat ca si-a insusit banii din subventia acordata partidului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )