Libnet.ro
UNICEF

18:31

La peste patru ani de la tragedie, Tribunalul Bucuresti da, luni, prima sentinta in dosarul Colectiv. Pedepsele cerute de procurori si acuzatiile aduse celor din dosar (VIDEO)

B1 B1,
La peste patru ani de la tragedie, Tribunalul Bucuresti da, luni, prima sentinta in dosarul Colectiv. Pedepsele cerute de procurori si acuzatiile aduse celor din dosar (VIDEO)

Tribunalul Bucurestiva da, luni, verdictul in calitate de prima-instanta, in dosarul Colectiv, dupa ce timp de mai multi ani a fost blocat din motive procedurale. Timp de doi ani, procesul a fost blocat. continuă pe B1

Nicolae Banicioiu, la Parchetul General pentru audieri in dosarul Colectiv la peste 4 ani de la tragedie

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu s-a prezentat vineri dimineata la Parchetul General, urmand sa fie audiat pentru prima data legat de interventia din seara incendiului din clubul Colectiv, la peste patru ani de la tragedia care a ucis 64 de oameni si a mutilat alti aproape 150.

Tribunalul Bucuresti, asteptat sa dea sentinta in dosarul Colectiv. Procurorii DNA au cerut pedepse de peste 170 de ani de inchisoare

Tribunalul Bucuresti ar putea pronunta luni o prima sentinta in dosarul Colectiv, la mai bine de trei ani si jumatate de cand cauza a fost trimisa in instanta. Procurorii DNA au cerut pedepse maxime pentru patronii clubului, fostul primar al Sectorului 4, Cristian Piedone, pompierii ISU care nu au verificat autorizatia clubului, dar si pentru cei responsabili de montarea focului de artificii.

La mai bine de 4 ani de la tragedia din Colectiv este asteptata o prima sentinta a instantei Decizia va fi pronuntata luni de Tribunalul Bucuresti

La mai bine de patru ani de la incendiul din 30 octombrie 2015 din Clubul Colectiv, care a ucis 64 de oameni si a mutilat alti aproximativ 150, magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa pronunte luni o prima sentinta. in acest dosar - blocat 2 ani pe chestiuni de procedura - au fost trimise in judecata 13 persoane: fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, patronii clubului Colectiv, angajati ai ISU si reprezentanti ai firmei de artificii.

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru 16 decembrie pronuntarea sentintei in cazul Colectiv

Tribunalul Bucuresti a amanat pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Amanare in procesul Colectiv: Tribunalul Bucuresti se va pronunta in 16 decembrie

Tribunalul Bucuresti a amanat cu o saptamana primul verdict in dosarul Colectiv. Pentru fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, si pentru functionarii institutiei implicati in.

Dosarul Colectiv. Prima sentinta, amnata pna pe 16 decembrie Pedepsele maximale cerute de procurori pentru patronii clubului, pompieri si fostul primar Piedone

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, pentru luni, 16 decembrie, pronuntarea in dosarul Colectiv. Decizia nu va fi definitiva. Procurorii au cerut, la ultimul termen, inchisoare cu executare pentru inculpatii din dosar.

Rusia, EXCLUSA pentru patru ani de la competitiile sportive majore, inclusiv de la Jocurile Olimpice din 2020 si de la Cupa Mondiala din 2022

Rusia a fost banata pentru patru de la marile competitii sportive a decis luni Agentia Mondiale Anti-Doping AMAWADA), potrivit RT. Drapelul Rusiei nu va putea fi vazut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )