Libnet.ro
UNICEF

15:01

Peste sapte sute de politisti din intreaga tara vor actiona la deschiderea anului universitar

Adevărul Adevărul,
Peste sapte sute de politisti din intreaga tara vor actiona la deschiderea anului universitar

Peste sapte sute de politisti vor fi prezenti, luni, in zona centrelor universitare din toata tara, pentru ca festivitatile desfasurate cu ocazia inceperii noului an universitar sa se desfasoare in siguranta. Vor fi oferite studentilor sfaturi si recomandari preventive. continuă pe Adevărul

Doi politisti din Arad, cultivatori de canabis, sunt cercetati de procurorii DIICOT

Doi politisti din Arad, care cultivau canabis, sunt cercetati unul in stare de arest preventiv, iar celalalt in arest la domiciliu, alaturi de acestia fiind plasat in arest preventiv si un civil.

Aeroporturi din intreaga lume s-au confruntat cu intarzieri la birourile de check-in, dupa o problema la softul Amadeus Altea

Pasageri din intreaga lume s-au confruntat cu probleme la aeroporturi din cauza unei probleme la softul care gestioneaza sistemul de check-in, anunta The Telegraph.

Haos in aeroporturile din intreaga lumea: Sistemul de check-in s-a prabusit (FOTO)

Mari probleme in transportul aerian din intreaga lume! Sistemul computerizat de efectuare a check-in-ului s-a prabusit afectand circulatia pe multe aeroporturi, conform The Telegraph. Problemele.

Copiii, instruiti de politisti despre cum sa respecte regulile de circulatie

Pentru al cincilea an consecutiv, Politia Romana si Lidl au demarat cea mai ampla campanie de educatie rutiera la nivel national - Verde la educatie pentru circulatie. Lectia de circulatie rutiera a avut loc simultan in parcarile magazinelor Lidl din intreaga tara, precum si in Oltenita si Calarasi, sambata, 30 septembrie, la ora 11.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )