Libnet.ro
UNICEF

13:15

Peste un sfert dintre britanici spun ca vor vota cu noul partid Brexit infiintat de Farage

Hotnews Hotnews,
 Peste un sfert dintre britanici spun ca vor vota cu noul partid Brexit infiintat de Farage

Nou partid Brexit, recent infiintat de politicianul eurosceptic Nigel Farage, pare pregatit pentru victorie in cazul in care Marea Britanie va participa la alegerile europarlamentare din mai, potrivit unui sondaj publicat miercuri de Yougov, transmite dpa, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste un sfert dintre britanici spun ca vor vota cu noul partid Brexit infiintat de Farage

Nou partid Brexit, recent infiintat de politicianul eurosceptic Nigel Farage, pare pregatit pentru victorie in cazul in care Marea Britanie va participa la alegerile europarlamentare din mai, potrivit unui sondaj publicat miercuri de Yougov, transmite dpa, citata de Agerpres.

Peste jumatate dintre angajatori vor acorda prime de Paste

55% dintre angajatorii romani vor acorda in acest an prime sau beneficii salariatilor cu ocazia sarbatorilor de Paste, iar aproape jumatate dintre acestia spun ca valoarea va fi de pana la 150 de lei, arata un sondaj realizat de BestJobs. Aproape o.

SONDAJ: Peste 84% dintre romani vor ramane acasa de Paste

Peste 84% dintre romani spun ca vor ramane acasa de Paste, iar aproape un sfert au redus bugetul alocat sarbatorilor pascale, potrivit unui sondaj publicat astazi.

Record de vanzari pentru Kia in primul trimestru: peste 10% dintre europeni au ales modele electrificate, in special Kia Niro

Kia a anuntat un record de vanzari pentru primul trimestru in Europa, cu peste 130. 000 de unitati. Constructorul spune ca modelele sale electrificate au inregistrat o crestere de 30% in randul europenilor, cel mai cautat fiind Kia Niro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )