Libnet.ro
UNICEF

23:15

Petrecere, in plina pandemie, intr-un local din Bucuresti. Au fost date 17 amenzi, iar pe numele organizatorului a fost deschis dosar penal

B1 B1,
Petrecere, in plina pandemie, intr-un local din Bucuresti. Au fost date 17 amenzi, iar pe numele organizatorului a fost deschis dosar penal

O petrecere organizatain plina pandemie intr-un local din Bucuresti a fost oprita de oamenii legii. Politistii din Capitala au descins la o petrecere care se desfasura intr-un local si la care. continuă pe B1

Video impresionant. Doi batranei, surprinsi cum danseaza in plina pandemie pe o strada din Piatra Neamt

Pandemia de Covid-19 ne-a izolat de restul lumii, dar ne-a facut in egala masura sa apreciem si sa ne bucuram de orice moment. Acesta este si cazul unui cuplu de varstnici din Piatra Neamt care a lasat frica de virus la o parte si s-a bucurat de o melodie care se auzea pe strada pe .

Nicusor Dan, despre lipsa caldurii din Bucuresti: Sunt tari europene in care e o normalitate sa ai 19 grade

Nicusor Dan a venit cu informatii noi referitoare la lipsa apei calde si a caldurii. Dupa ce acesta a promis o Capitala cu caldura, momentul in care afirmatiile i-au fost infirmate a venit. O cincime din blocurile din Bucuresti se confrunta cu o situatie grea, astfel ca oamenii trebuie sa faca frigul in apartamente. Motivele .

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde in prezent sunt disponibile 7. 397 locuri, conform unui comunicat de presa al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID, la Spitalul Militar din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Florin Citu s-avaccinat, azi, 16 ianuarie la Spitalulu Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti. Citu a primit prima doza din serul anti-COVID realizat de Pfizer. Peste 21 de zile,.

Nicusor Dan: Suntem in momentul cel mai de jos al sistemului de termoficare din Bucuresti. Reteaua e ciur. Ce pot eu sa promit e ca iarna viitoare va fi mai bine

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat, luni, ca intre 15-20% dintre blocurile conectate la reteaua de termoficare primesc caldura sub parametri. Acesta a explicat faptul ca nu a fost crescuta.

305.000 de persoane s-au inscris pe platforma de vaccinare anti-COVID. Locurile din Bucuresti sunt epuizate in urmatoarele saptamani, dar cetatenii se pot programa in judetul Ilfov (VIDEO)

De la debutul celei de-a doua etape din capmania de vaccinare au fost libere pentru programari 364. 800 de locuri. Cele mai multe dintre programari au fost deja facute, iar pana acum, pe platforma pentru.

Nicusor Dan, despre reactia lenta la poluarea din Bucuresti: Garda de Mediu are doar 10 oameni. Ei vor fi ajutati de politisti locali. Noua structura, operationalizata la finele lunii

Nicusor Dan, Primarul general al Capitalei, a declarat, luni, ca in Bucuresti se mai intampla sa fie inregistrate niveluri ridicate de poluare din cauza arderilor necontrolate si, uneori, deoarece lipsa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3188 seconds )