Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde sunt disponibile 7.397 locuri libere

Cetatenii din Bucuresti se pot programa la vaccinare si in judetul Ilfov, unde in prezent sunt disponibile 7. 397 locuri, conform unui comunicat de presa al Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

305.000 de persoane s-au inscris pe platforma de vaccinare anti-COVID. Locurile din Bucuresti sunt epuizate in urmatoarele saptamani, dar cetatenii se pot programa in judetul Ilfov (VIDEO)

De la debutul celei de-a doua etape din capmania de vaccinare au fost libere pentru programari 364. 800 de locuri. Cele mai multe dintre programari au fost deja facute, iar pana acum, pe platforma pentru.

Etapa a doua a vaccinarii impotriva COVID: 305.562 de programari din 364.800 de sloturi libere. Autoritati: Cei din Bucuresti se pot programa si in Ilfov

Pentru urmatoarele 20 de zile de programare pentru vaccinarea impotriva COVID-19 in cea de a doua etapa a campaniei, care a inceput vineri, s-au facut 305. 562 programari din cele 364. 800 sloturi disponibile. in Capitala, s-au facut 62. 182 de programari, gradul de ocupare fiind de 100%, iar autoritatile transmit ca pot fi facute programari pentru imunizare si in Ilfov. De ce probleme s-au lovit bolnavii cronici care au vrut sa se programeze la vaccinare? Surpriza, nu existi in platforma, nu exista rubrica pentru tine. Minunata platforma te anunta ca esti tanar si vioi si ne vedem in etapa 3.

Comisia Europeana a alocat Romaniei 222 de milioane de euro pentru apa potabila mai buna in Judetul Ilfov

Comisia Europeana a aprobat o investitie majora de peste 222 de milioane EUR din Fondul de coeziune pentru modernizarea si instalarea infrastructurilor de apa potabila si de apa uzata in judetul Ilfov din Romania. Investitia va conecta mai multe persoane la reteaua de canalizare si va asigura o calitate mai buna si mai putine scurgeri de ape reziduale.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID, la Spitalul Militar din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Florin Citu s-avaccinat, azi, 16 ianuarie la Spitalulu Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti. Citu a primit prima doza din serul anti-COVID realizat de Pfizer. Peste 21 de zile,.

Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti. Ce a spus primarul Capitalei

Frigul de afara din ultimele zile se resimte in apartamentele locuitorilor Capitalei racordati la sistemul central de termoficare. Care este solutia primarului general Nicusor Dan. Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti Doi locatari ai Sectorului 1 din Capitala asteapta cu groaza venirea gerului. Acest lucru, deoarece fac parte din persoanele care primesc apa .

Comuna Dascalu din judetul Ilfov intra in carantina pentru 14 zile

Prefectura Ilfov anunta ca localitatea Dascalu va intra in carantina pentru 14 zile, incepand de sambata dimineata. Masura a fost luata in conditiile in care in aceasta comuna, rata incidentei.

Cand incep programarile si unde au fost amenajate cele 8 centre de vaccinare din Bucuresti, pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In Capitala au fost amenajate 8 centre de vaccinare cu 23 de puncte pentru prima faza a celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare. Prefectura Bucuresti a anuntat ca startul campaniei va fi in data de.

Centru de vaccinare anti-COVID, amenajat in Complexul Studentesc Regie. Universitatea Politehnica din Bucuresti suporta integral costurile

Un centru de imunizare anti-COVID cu 16 puncte de vaccinare a fost amenjat de Universitatea Politehnica din Bucurestiin Complexul Studentesc Regie. Aprobarea pentru functionarea urmeaza sa fie datain.

Nicusor Dan, despre problemele cu termoficarea din Bucuresti: intreaga responsabilitate pentru ce se intampla iarna asta apartine fostei administratii. Tot ce putem sa facem acum este sa intervenim la avarii cat mai repede (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca pentru problemele cu termoficarea care exista acum in Bucuresti responsabilitatea este a fostei administratii a Bucurestiului. in acest moment, spune edilul general,.

(P) Cat se castiga pe camera web: O fata din Bucuresti isi impartaseste cifrele reale ale veniturilor sale pe Bongacams

P) in 2020, cand literalmente intreaga lume a intrat online din cauza pandemiei, multi oameni au inceput sa caute oportunitati de munca online si au descoperit sfera camerei web. Am decis sa aflam cat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2829 seconds )