Libnet.ro
UNICEF

08:30

Petrolul Ploiesti invinge FC Botosani, in primul meci al etapei a VII-a

Antena3 Antena3,
Petrolul Ploiesti invinge FC Botosani, in primul meci al etapei a VII-a

Formatia Petrolul Ploiesti a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-0), echipa FC Botosani, in primul meci al etapei a VII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost. continuă pe Antena3

Liga I: CFR Cluj - Petrolul Ploiesti 1-0 / FC Botosani - CSMS Iasi 1-0

CSMS Iasi, liderul campionatului, a fost invinsa, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia FC Botosani, in primul meci al etapei a VI-a a Ligii I. CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Petrolul Ploiesti.

Petrolul Ploiesti ramane fara victorie in Liga I, dupa 0-1 la Cluj

Echipa CFR Cluj a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Petrolul Ploiesti, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Cristian, in minutul.

Portretul jucatorului ideal pentru Petrolul Ploiesti: sa fie liber de contract, sa accepte un salariu mic si sa nu fi facut tusa in ultimele sase luni

Antrenorul FC Petrolul, Tibor Selymes, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa profilul jucatorului cautat de echipa prahoveana, acesta trebuind sa fie liber de contract, sa accepte un salariu mic si sa fi evoluat in ultimele sase luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )