Libnet.ro
UNICEF

22:00

Piata auto a crescut cu peste 30% in primele sapte luni. Care au fost cele mai multe modele produse

Antena3 Antena3,
Piata auto a crescut cu peste 30% in primele sapte luni. Care au fost cele mai multe modele produse

Livrarile totale de autovehicule au inregistrat dupa sapte luni o crestere de 30,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, vanzarile de autoturisme urcand cu 32,7%, potrivit datelor Asociatiei. continuă pe Antena3

Piata auto accelereaza, crestere de 32% dupa primele 7 luni

Piata auto din Romania autoturisme si vehicule comerciale) a inregistrat dupa sapte luni o crestere de 30,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce vanzarile de autoturisme au urcat cu 32,7% la 47. 800 unitati, potrivit datelor Asociatiei.

Mercedes si Audi aproape ajung din urma BMW

BMW, liderul mondial pe piata auto premium, a consemnat, in primele sapte luni, o crestere de 10% a vanzarilor fata de aceeasi perioada din 2013, pana la 1,03 milioane unitati, dar a scazut diferenta fata de competitorii Mercedes-Benz si Audi, informeaza Automotive News, remarcand ca este pentru prima data in istoria producatorului german cand vanzarile sub brandul BMW depasesc pragul de 1 milion unitati dupa doar primele sapte luni ale anului.

Clasamentul vanzarilor auto pe marile piete la nivel global. BMW, liderul mondial pe piata auto premium

BMW, liderul mondial pe piata auto premium, a inregistrat o crestere de 10% a vanzarilor, la 1,03 milioane de unitati in primele sapte luni, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Este pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )