Libnet.ro
UNICEF

10:30

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 30,69%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a crescut cu 30,69%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 132 lei/MWh. continuă pe Ziarul Bursa

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a fost de 101 lei/MWh

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 101 lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 450 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 450 lei/MWh, in intervalul orar 16.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 600 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 600 lei/MWh, in intervalul orar 17.

IN ULTIMA SAPTAMANA A ANULUI TRECUT, Pretul mediu al energiei pe piata bursiera a scazut cu 27%

Pretul energiei pe Piata pentru Ziua Urmatoare, piata spot a bursei OPCOM, a scazut cu 27% in medie in saptamana 24-30 decembrie 2018, comparativ cu saptamana anterioara, arata un raport publicat pe site-ul operatorului bursier.

Care este miza reala a plafonarii pretului la productia de gaze naturale si de ce vor pierde si consumatorii si producatorii de pe urma discursul populist al PSD-ului

Plafonarea pretului de achizitie al gazelor naturale din productia interna are potentialul de a creste importurile de gaze rusesti, va ingreuna orice demers de reindustrializare in urmatorii 3 ani si creaza falsa impresie ca aceasta masura este una justa pentru consumatorul casnic.

Care este miza reala a plafonarii pretului la productia de gaze naturale si de ce vor pierde si consumatorii, si producatorii de pe urma discursul populist al PSD-ului

Plafonarea pretului de achizitie al gazelor naturale din productia interna are potentialul de a creste importurile de gaze rusesti, va ingreuna orice demers de reindustrializare in urmatorii trei ani si creeaza falsa impresie ca aceasta masura este una justa pentru consumatorul casnic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )