Libnet.ro
UNICEF

17:16

PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Economia Greciei s-a contractat cu 0,2% in trimestrul al doilea din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai redus declin din ultimii sase ani, conform Oficiului de Statistica de la Atena ELSTAT). continuă pe Ziarul Bursa

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Eurostat: Romania, cea mai abrupta scadere economica din UE, pe trimestrul al doilea comparativ cu primele trei luni din 2014

Scaderea PIB-ului cu 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014, fata de primele trei luni ale aceluiasi an, reprezinta cea mai abrupta cadere a PIB-ului din toate cele 28 de tari membre UE, a anuntat joi.

Eurostat: Romania - cea mai mare scadere economica din UE, pe trimestrul II comparativ cu trimestrul I

Romania a inregistrat o scadere economica de 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014 fata de primele trei luni ale aceluiasi an, aceasta fiind cea mai abrupta cadere a produsului intern brut din toate cele 28 de tari membre UE, a anunta joi Biroul european de statistica Eurostat. Spre comparatie, in trimestrul al doilea al anului 2014 comparativ cu primele trei luni, vecinii nostri din UE au fost pe crestere: Ungaria cu +0,8%, iar Bulgaria a avut +0,5%. Si alte state UE foste comuniste au avut crestere economica: Polonia +0,6%), Letonia +1%), Lituania +0,7%), Estonia +0,5%), Slovacia +0,6%).

AIE: Cresterea cererii mondiale de petrol, cea mai slaba din 2012

Cresterea cererii globale de titei a fost, in trimestrul al doilea din anul curent, cea mai redusa din 2012, evolutie care calmeaza piata de profil tensionata din cauza conflictelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, potrivit Agentiei Internationale a Energiei AIE).

PIB-ul Germaniei, cu 0,1% mai mic in T2 2014

Germania va raporta, probabil, crestere economica mai slaba decat Spania la sfarsitul celui de-al doilea trimestru, pentru prima oara in peste de cinci ani, pe fondul unei incetiniri a revenirii economiei, conform unei estimari publicate astazi de Bloomberg.

Peste o suta de bucuresteni au ajuns ieri, in cea mai calduroasa zi din acest an, la centrele anticanicula din Sectorul 6 al Capitalei

Ieri, in cea mai calduroasa zi din acest an, peste o suta de bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei au ajuns la centrele de prim-ajutor amenajate de reprezentantii primariei de sector. Cei care au trecut pragul centrelor au vrut doar sa se hidrateze si sa se bucure putin de umbra, nefiind inregistrate situatii deosebite.

Cea mai scunda femeie din lume va juca in serialul American Horror Story

Cea mai scunda femeie din lume, Jyoti Amge, se va alatura distributiei serialului American Horror Story din sezonul patru, a anuntat producatorul Ryan Murphy intr-un mesaj postat pe contul sau personal de Twitter.

Adormirea Maicii Domnului sau Pastile verii, cea mai importanta sarbatoare a Sfintei Maria

Adormirea Maicii Domnului sau Pastile verii reprezinta cea mai importanta sarbatoare inchinata Sfintei Maria, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.

Cea mai deprimanta cafenea Starbucks: arata ca o inchisoare

Desi, de regula, lantul american de cafenele Starbucks este recunoscut pentru inventivitatea sa la nivel de design al locatiilor, ultima cafenea deschisa in Los Angeles a fost imediat catalogata drept cea mai deprimanta din America, scrie.

Cea mai noua reclama Apple are in prim plan o trupa de rock din China [VIDEO]

De la rauri pana la ceainice cu apa, pana la conectarea instrumentelor muzicale la device-uri, trupa de rock cinezeasca Yaoband arata in cea mai noua reclama Apple cum este posibil sa captezi, inregistrezi si sa asculti muzica pe iPad.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )